HITNO OGLAŠAVANJE PORODICE: Nakon šok priznanja učesnice Elite o aferi sa oženjenim Peđom Medenicom isplivali novi detalji!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Jovane Cvijanović progovorila o ćerkinom skandalu sa oženjenim pevačem!

HITNO OGLAŠAVANJE PORODICE: Nakon šok priznanja učesnice Elite o aferi sa oženjenim Peđom Medenicom isplivali novi detalji!

Foto: Ata Images

Javnost je nedavno uzburkala vest o tajnoj aferi između Jovane Cvijanović i  pevača Peđe Medenice. Nakon spekulacija i glasina, učesnica rijaliti programa "Elita" odlučila je da stane na put glasinama i prizna javnošta se dešavalo između njih dvoje. Ona se poverila cimerima o intimi sa pevačem, rekla da joj je slao eksplicitne fotografije, kao i da je njihov odnos pukao jer je Peđa skrivao da mu je supruga u drugom stanju, što je Jovana saznala putem društvenih mreža. 

Za domaći medij oglasila se Jovanina sestra i otkrila sve o poznanstvu sa pevačem. 

Peđa je jedan veliki gospodin i kompozitor, koji nema nijednu mrlju u svojoj karijeri. Izlazili smo zajedno, ali ja za njihov odnos nisam znala. Od njega sam osetila samo veliko poštovanje prema Jovani i meni, ništa dalje od toga - istakla je Jovanina sestra.

Ona se i osvrnula na Peđinu pesmu ''Ne lupaj mala'', koju je, kako Jovana navodi, posvećena upravo njoj.

Zaista bih lagala kada bih rekla da sam za bilo šta od toga ja znala. On je bio ispravan prema nama. Ona mi je rekla da je osetila neke varnice i simpatije među njima, ali ne i da se nešto desilo. Ona ima poštovanje prema njemu i dan danas. On u Tršiću u skorije vreme nije nastupao, nisam ga ni videla, ali verujem da, ukoliko je nečega bilo kako ona kaže, da joj ne bi bilo lako da ga sretne nakon svega - zaključila je Jovanina sestra za Pink.rs.

Republika

Foto: ATA Images

Peđa Medenica i Jovana Cvijanović

Nakon toga oglasila se za pomenuti medij i njena majka. 

Zaista za ovo nisam znala. Mi smo poslovno sarađivali sa tim čovekom, jer je moj brat držao klub. Mnogi pevači su tu nastupali. Katastrofa je ono što sam saznala. Bože sačuvaj. Ne mogu da poverujem u sve to, ne mogu da zamislim da se to desilo. Ako je i tako bilo, ona se sigurno kaje zbog toga što se desilo. Iskreno, za mene kao majku je to veliki stres - istakla je Jovanina Majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading