OŽENJENI PEVAČ POSVETIO PESMU TAKMIČARKI ELITE: Istina isplivala na VIDELO, afera raskrinkana uživo u programu!

Autor:

Zadruga

13.01.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne želim da me iko više napada zbog Peđe, ja sam to ostavila u prošlosti!

OŽENJENI PEVAČ POSVETIO PESMU TAKMIČARKI ELITE: Istina isplivala na VIDELO, afera raskrinkana uživo u programu!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica "Elite" Jovana Cvijanović napravila je haos u Beloj kući, kada se ponovo potegla reč o njenoj navodnoj aferi s pevačem Peđom Medenicom! Iako ona od početka tvrdi da su samo prijatelji i da nikad nisu prešli tu granicu, sada je napravila grešku u koracima, pa je uživo u emisiji ipak potvrdila da joj je posvetio jednu pesmu.

Ona na pomenutu temu redovno priča s knedlom u grlu, a njen cimer Nemanja Gačić svaku priliku koristi da je proziva i da pominje folk pevača. 

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Cvijanović i Nemanja Gačić ne prestaju sa prepucavanjem

 

Poznajemo se šest godina i jako smo dobri prijatelji. Upoznali smo se 2019. godine kada je pevao kod mog strica u klubu. Često se čujemo i vidimo se kada smo u mogućnosti, pozove me na njegov nastup ili popijemo piće. Ne znam što se toliko digla fama oko toga kakav mi odnos imamo. Mislim, razumem da je moj život na tacni, ali ovo je otišlo predaleko - rekla je Jovana, pa nastavila:

- Nikad se Peđi nisam poveravala, iako smo bili otvoreni jedno prema drugom. 

U tom trenutku je Jovanu prekinuo Gačić, koji tvrdi da ima druge informacije.

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Cvijanović

 

- Jovana kaži kako jeste! Ljudi, slušajte pravu istinu! Peđa je njoj obećavao nešto da joj završi, neku pesmu, kada je on saznao da je njemu žena trudna, da joj je rekao da mora da se odvoje i da su imali se**ualni odnos! Eto to znam, a ti Jovana Nastavi da lažeš! - istakao je Gačić.

Cvijanovićka na ove rečim nije mogla da ostane imuna, pa se brže bolje pravdala:

Ne bih da pričam o svemu tome...Ima jedna pesma koju mi je posvetio, mislim da se zove: "Mala". Ne želim da me iko više napada zbog Peđe, ja sam to ostavila u prošlosti! 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading