UČESNICA ELITE IMALA AFERU SA PEĐOM MEDENICOM: Viđali su se godinu dana, hteo je da OSTAVI ŽENU!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U programu uživo otkriveni šok detalji!

UČESNICA ELITE IMALA AFERU SA PEĐOM MEDENICOM: Viđali su se godinu dana, hteo je da OSTAVI ŽENU!

Foto: ATA Images

Sinoć je u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" otkriven šok detalj, a to je da je učesnica Jovana Cvijanović bila intimna sa pevačem, Peđom Medenicom. Nju je raskrinkao Nemanja Gačić i šred svima otkrio detalje njenog odnosa sa pevačem. 

- Ona je meni pričala sama o tome. Rekla mi je za Peđu da su oni prijatelji i da su oni imali te intimne odnose, da su se viđali godinu dana, pre Stojana i da je on njoj obećao pesmu. Ona se družila sa njegovom ženom. On je njoj govorio da će ostaviti ženu zbog nje, ali je žena zatrudnela i on je ostavio Jovanu - govorio je Gačić

- Ja ne poznajem njegovu ženu. Ja sam bila na mestu gde je ona bila i upoznala sam je. Ja sam se predstavila kao njegova koleginica. Par puta sam išla na nastupe. Peđa i ja smo prijatelji šest godina. On je mene vadoi iz depresije, poklanjao mi je karte za njegove nastupe, a satima smo se kuckali. Ja boljeg čoveka od njega nisam upoznala. On je pričao sa mnom nekoliko sati o problemima koje sam imala  - dodala je Jovana.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Cvijanović

Inače, Peđa nije prvi muškarac sa kojim je Jovana bilau intimnim odnosima, jer je prvog dana svog učešća u "Eliti" otkrila da je bila u emotivnom odnosu sa reperom MC Stojanom, o koejm je kasnije iznela tonu prljavog veša, jer je preko noći nestao iz njenog života i odlučuo da je blokira na svim mrežama. Jovana je nedavno priznala da Stojana nilkad neće preboleti i da prema njemu još uvek gaji osećanja, koja nije mogla da objasni svojim cimerima, a ni gledaocima. 

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Peđom Medenicom na broj poznat redakciji, ali se on nije javljao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading