JANJUŠEVE STVARI SPAKOVANE U CRNE DŽAKOVE: Sad je zvanično, ne vraća se u Elitu?

Autor:

Zadruga

09.01.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera zabeležila šok trenutak!

JANJUŠEVE STVARI SPAKOVANE U CRNE DŽAKOVE: Sad je zvanično, ne vraća se u Elitu?

Foto: M.M./ATAImages, Shutterstock

Marko Janjušević Janjuš napustio je "Elitu" zbog smrti brata Mihaila Janjuševića. decembra, a njegova rijaliti devojka Aneli Ahmić ni do danas ne zna zašto je izveden iz Bele kuće i zašto ga još nema da se vrati. Većina ukućana misli da je zaglavio kod lekara, pošto se poslednjih dana žalio na jaku glavobolju i da se ne oseća dobro. 

Otkako njega nema Miljana Kulić se uselila u sobi za rehabilitaciju, gde je prenla svoje stvari i odlučila da se useli. Međutim, u tome su je sprečavale Janjuševe stvari koje su još uvek bile tu, jer nije poznato da li će se onvratiti ui rijaliti i ako se vraća kada će se to desiti. 

Kulićeva jer odlučila da sebi napravi više prostora, pa je njegove stvari spakovala u crne džakove i stavi ih u ćošak sobe. Ovaj njen potez napravio je pometnju jer ljudima na društvenim mrežama nije jasno da li je ovo znak da će Janjuš više neće vratiti u "Elitu" ili je ona samo želela da sebi napravi što bolji ugođaj dok njega nema i iskoristi prostoriju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Miljana spakovala Janjuševe stvari

Inače, Aneli svakodnevno spominje Janjuša i naglašava koliko joj nedostaje, dok on, s druge strane, Aneli ni u jednom momentu nije ni "provukao", pa nikome nije jasno da li zadrugar planira da nastavi vezu sa njom, nakon povratka u rijalitiji.

Janjuš se neprestano oglašava putem Instagrama, gde uglavnom objavljuje fotografije pokojnog brata, a Aneli se pita da li je došlo do pomirenja Ene i njega, s obzirom da ne dobija nikakve vesti od Janjuševića, koji je iznenada napustio rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading