ANELI FOLIRALA VEZU SA JANJUŠEM: Nakon tragedije isplivala istina, Đedović je RASKRINKAO pred kamerama!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva saterana u ćošak, sve vreme radila Janjušu iza leđa?

ANELI FOLIRALA VEZU SA JANJUŠEM: Nakon tragedije isplivala istina, Đedović je RASKRINKAO pred kamerama!

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

Marko Janjušević Janjuš u nedelju je izvezden sa imanja u Šimanovcima nakon što se u javnosti pojavila vest da je njegov najmlađi brat, Mihailo Janjušević, izvršio samoubistvo. Janjuš je noć pred sahranu stigao u Prijepolje sa telom svog pokojnog brata. Juče je održana sahrana, sa koje je Republika donela ekskluzivan materijal, a potresan događaj jako je teško pao Janjušu i njegovom srednjem bratu Borisu. 

Učesnici "Elite" još uvek nemaju predstavu zbog čega je Janjuš izveden iz rijalitija, kao ni da li će ponovo postati deo istog. Ova situacija jako teško pada Aneli Ahmić koja sve poušavba da ubedi da nije folirant i da su njena osećanja prema Janjušu iskrena. 

Marko Đedović odlučio je da iskoristi današnju "Igru istine" u kući Odbranih, kako bi joj objasnio zbog čega niko više ne veruje u iskrenost njenih osećanja i zbog čega se šuška da je sa bivšim košarkašem samo igrala rijaliti. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

"Igra istine" u kući Odabranih

Naime, Đedović je objašnjavao Aneli da ispada folirant jer nije demantovala tvrdnje Anite Stanojlović da je primetila da je Ahmićeva bacila oko na Anđela Rankovića, dok je za istu takvu priču kad se radilo o Nenadu Aleksiću Ša pravila haos i radila sve što je u njenoj moći da dokaže suprotno. 

- Imaš sa jedne strane Ša koji je to rekao, ti si smrtno zamerila, a s druge strane imaš ono što tvoj momak sumnja, da ti se sviđa Anđelo. Zato nema logike u tvom ponašanu, zato te svi zovu folirantom i svi te gledaju tako. Ša si smrtno zamerila, tražila si da se Janjušu objasni kako je rečeno, a sa druge strane imaš nekoga ko je direktno rekao da ti se sviđa Anđelo. Kada nema logike onda je foliraža. Ti se kanališ jezivo. U situaciji gde ti kažeš da je Janjuš tebi prvi rekao, možda Janjuš nije video dobro, možda ti se ne sviđa. Ti ne pitaš devojku, na šta to liči, čime je to zaključila?  - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading