JANJUŠ NE DOLAZI SEBI ZBOG BRATOVE SMRTI: Poslednje oglašavanje tera suze na oči, podelio NIKAD VIĐENU SLIKU pokojnog Mihaila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.12.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu Mihailovu sliku niko do sad nije video!

JANJUŠ NE DOLAZI SEBI ZBOG BRATOVE SMRTI: Poslednje oglašavanje tera suze na oči, podelio NIKAD VIĐENU SLIKU pokojnog Mihaila! (FOTO)

Foto: republika

Mihajlo Janjušević, mlađi brat poznatog učesnika rijalitija "Zadruga", Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u svom iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu, prijatelje i široku javnost u šoku.

Marko Janjušević Janjuš odlučio je da se emotivno oprosti od svog brata Mihajla putem društvene mreže Instagram. On je pred doček Nove godine podelio fotografiju Mihaila kad je bio mali i pozirao sa Deda Mrazom. 

- Lepoto moja, sećam se ove Nove godine - napisao je Janjuš. 

Mihajlo Janjušević je sahranjen na večni počinak na Kolovratu, nedaleko od porodične kuće u Prijepolju. Prizor na sahrani slomio je mnoga srca, jasno pokazujući koliko je gubitak Mihajla teško pao njegovoj porodici i prijateljima.

Republika

Foto: instagram.comJanjuš Instagram

Marko Janjušević Janjuš podelio je svoju bol i tugu putem storija na Instagramu, izražavajući duboku patnju zbog gubitka brata. Njegove reči odzvanjaju kao izraz iskrene tuge i bola koji je teško prebroditi.

Mihajlo Janjušević preminuo je pre dva dana, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini. Nakon obdukcije, Marko je preuzeo Mihajlovo telo i odvezao ga u Prijepolje gde je sahranjen.


Ovaj tragičan događaj ostavio je dubok trag u srcima mnogih, a porodica Janjušević i njihovi prijatelji suočavaju se sa teškim periodom žalosti i tugovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading