MILJANA SE RASULA NA KOMADE: Ugledala sina Željka, Ivanova reakcija ostavila sve u ŠOKU!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićevu pogodila čestitika, prolila reku suza!

MILJANA SE RASULA NA KOMADE: Ugledala sina Željka, Ivanova reakcija ostavila sve u ŠOKU!

Foto: TV Pink/printscreen

Juče u toku dana i večeri, takmičari rijaliti programa "Elita" imali su priliku da pogledaju video čestitke svojih porodica. Atmosfera je bila ispunjena suzama radosnicama i emotivnim reakcijama, ali jedna čestitka je izazvala pravi šok za crnim stolom.

Naime, Miljana Kulić dobila je čestitku od svog sina Željka Kulića, zbog koje je se slomila pred svima i počela da jeca iz sveg glasa.

Ivan Marinković nije na isti način ovo doživeo kao Miljana, a onda je objasnio i zbog čega. 

Ja viđam Željkića na Marijinom profilu. Nju pratim, pa gledam šta radi. Plav je, ja sam takav bio u mladosti - rekao je Ivan.

- Moj sin uvek dobija pohvale na račun vaspitanja i svi mu se u vrtiću dive jer je mirno i poslušno dete. Zbog svog sina ću uraditi sve da ga ne bih obrukala, jer je on meni sve na svetu - govorila je Miljana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić čestitka sina Željka

Reč je dobila i Ivana supruga Jelena Marinković, za koju je poznato da jako voli Željka i da mu je tokom prošle sezone često slala poklone, kad god je bila prilika za to, iako Ivan u tim trenutcima nije bio dobar sa Kulićima, niti je imao kontakt sa svojm snom Željkom. 

- Drago mi je uvek kad vidim Željka, jer mi Ivan pokazuje slike koje Marija kači. Željko nije obično dete. Osim što je jako kulturan, poseban je i na neki drugi način. Ne zato što je meni drag, nego ima osećaj za neke stvari, a jako je mali - pričala je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading