ANITA ISPADA IZ IGRE, ANĐELO ĆE BITI MOJ: Maja se nameračila da im rasturi vezu - čuvena trojka dobija epilog u Novoj godini!

Autor: G. D. - M. G.

Zadruga

31.12.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad su muškarci u pitanju, Marinkovićka postaje pravi predator i uvek istera po svom.

ANITA ISPADA IZ IGRE, ANĐELO ĆE BITI MOJ: Maja se nameračila da im rasturi vezu - čuvena trojka dobija epilog u Novoj godini!

Foto: E stockk

Novogodišnja atmosfera u "Eliti" unela je novu energiju među sve učesnike, a po svemu sudeći, mnogi parovi bi mogli da budu rastureni.


Maja Marinković ubeđena je da će Anđelo Ranković pripasti njoj, a ne Aniti Stanojlović.

Takijeva mala navikla je da dobija šta poželi i nikada nije prezala ni od čega zarad cilja.

Kada su muškarci u pitanju, Maja postaje pravi predator i uvek istera po svome. Iako se još udata Anita kune kako se iskreno zaljubila u Rankovića, on za njom i nije toliko lud, već sve vreme zvera u druge devojke na imanju u Šimanovcima.

Foto: E stockk

Maja Marinković se neće smiriti dok ne preotme Anđela Aniti

Maja planira da iskoristi sve svoje adute i osvoji ga samo za sebe.


- Anđelo će biti moj i nema govora o tome da neka tamo Anita bude njegov prvi izbor. Ona neka se odluči da li voli muškarce ili žene, a meni neka prepusti njega. Ona ispada iz igre u narednoj godini, a on će biti samo moj - rekla je Maja.

Inače, kako je Republika već pisala, Anita je na početku veze sa Anđelom bila spremna na sve, pa čak i na trojku sa Majom, samo da bi uspela da ga zadrži. Međutim, Marinkovićka nije neko ko voli da deli, već samo otima, pa tako Stanojlovićeva posle nje može da ode samo u zaborav. 

Foto: E stockk

Anđelo Ranković sedi na dve stolice, zvera druge, ali ne pušta ni Anitu

Podsećanja radi, Ranković obožava da provodi vreme sa Majom i sluša njene savete. Već joj je rekao da su njih dvoje prijatelji s povlasticama što podrazumeva da u svakom trenutku njih dvoje mogu uskočiti u krevet i svoje drugarstvo začiiti vrelom akcijom.

Toga je i te kako svesna i Matorina još uvek zakonita supruga, iako se još ne predaje i polaže sve nade u vezu, na koju Anđelo uopšte ne gleda ozbiljno. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jasna

31.12.2023 09:31

nasta bre lici maja svake godine sve ruynija anita je prelepotica

jasna

31.12.2023 10:51

anita je prelea a ovo djubre od silikona je skart