ANĐELO ZBOG FANOVA IMAO VRELU AKCIJU SA ANITOM: Pojavio se dokaz, Milan Milošević se IZLANUO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.12.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenimmrežama pojavio se snimak koji pokazuje da Ranković folira svoj odnos sa Matorinom ženom!

Nakon nedavne akcije koja se desila između učesnika "Elite", Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, čini se da su njih dvoje odlučili da svoj odnos dodatno prodube. Ovoga puta, njih dvoje su odlučili da se prepuste strastima još jednom, što je rezultiralo još jednom vrelom akcijom. 

Anđelo je Anitu uhvatio na staru foru, pa ju je pitao da dođe da ga izmasira. Ona je odmah pristala, a nakon masaže zavukli su se pod jorgan i prepustili strastima. Stanojlovićeva nije mogča da kontroliše svoje uzdahe, koji su odzvanjali izolacijom, ali ipak im jedna akcija nije bila dovoljna. Naime, kad su legli da spavaju Anđelo je odlučio da se uvuče u krevet kod Anite, pa su ponovo započeli intimne odnose, koji su bili još žešći od prve runde. 

Međutim, izgleda da nije sve bilo tako idilično jer se na društvenim mrežama pojavio snimak koji pokazuje da je Ranković zarad fanova odlučio da sa Anitom završi u krevetu i prepusti se strastima. 

Naime, u sinoćnoj emisiji "Pitanj gledalaca" voditelj Milan Milošević je spomenulo kako Anita i Anđelo imaju najveću podršku od svih učesnika. Taj trenutak napravio je opštu pometnju na društvenim mrežama i profilima koji prate rijaliti, nakon čega su se pokrenuli komentari da je ovo samo još jedan u nizu dokaza da Ranković sve radi kako bi bio u centru pažnje i glavna tema u rijaliju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Neli

28.12.2023 17:17

Izmedju Anite i Andjela postoje emocije I obostrana privlacnost. Nije potrebna nikakva fora da bi bili zajedno. Dosta je bilo svakodnevnog ponižavanja od Vas novinara. Sramota!!!

Milica

28.12.2023 20:18

Andjelo kao i Mica ceka bonus po zavrsetku Elite