ANITA I ANĐELO HITNO NAPUŠTAJU BELU KUĆU: Odluka saopštena uživo u programu, Matora KIDA KOSU!

Autor: P. R.

Zadruga

19.12.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-obrt na imanju u Šimanovcima!

ANITA I ANĐELO HITNO NAPUŠTAJU BELU KUĆU: Odluka saopštena uživo u programu, Matora KIDA KOSU!

Foto: Pink

Tokom prethodne večeri u rijaliti programu "Elita" održan je još jedan izbor potrčaka, a vođa Marko Đedović je doneo odluku o tome ko će narednih sedam dana boraviti u izolaciji. Spekulacije su trajale danima, ali kada je Đedović izabrao Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića, postalo je jasno da će ova nedelja biti i više nego uzbudljiva.

Kako su njih dvoje već danima unazad glavna tema gotovo svih dešavanja na imanju u Šimanovcima, Đedović je istakao da je odlučio da ih izabere jer bi bilo van pameti staviti nekoga drugog.

Neću ja previše da filozofiraM. Sumanuto je da bilo šta da pričam, oni su sami i seli jedno pored drugog, a van svake pameti bi bilo da stavim nekoga drugog. Ovonedeljni potrčci su bivša kuma Anita i bivši najbolji drug Anđelo. Oni se sviđaju jedno drugom, a Matora mora što više toga da vidi i brže će joj proći - rekao je Đedović.

Republika

Foto: printscreen/RTV PINK

Anđelo i Anita Elita

Ja sam i očekivala do nekle, a iskreno Marija mi je čak i rekla, ali znam da Jovane ne može da utiče na to. Dešavaće se isto kao što se dešava i ovde. Ne mogu da kažem da sam zaljubljena ali da mi se sviđa, sviđa mi se - dodala je Anita.

Očekivano i tradicionalno, ali uvek me je Mića stavljao, sada me ja Marko stavio. Očekivano sve. Uvek je zanimljivo kada je neko zaljubljen u tebe, a ja ću nju tek da savetijume, ali tek sam ušao. Svašta se izdešavalo i ima vremena za sve - dodao je Anđelo.

Republika

Foto: printscreen/RTV PINK

Matora Elita

Anita je zaljubljena u Anđela, i nije iskrena, to je to sa njene strane, a ja sam bila za to da budu u izolaciji - rekla je Matora, međutim, vidno uznemirena.

Omiljena osoba je Matora - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Anita Anita Elita anita zadruga anita i andjelo Anita i Anđelo Anita i Anđelo najnovije vesti Anita Stanojlović Anita Stanojlović Zadruga Anita Stanojlović Elita Anita Stanojlović Instagram anita stanojlović biografija anita stanojlović godine anita stanojlović godište Anita Stanojlović najnovije vesti anita stanojlović vesti anita stanojlović i anđelo ranković anita stanojlović i matora anita i matora anita i matora akcija Anita i Matora Elita Anita i Matora vrela akcija Anita i Matora Zadruga matora i anita Matora i Anita Elita Anđelo Ranković Anđelo Ranković Elita Anđelo Ranković zadruga Anđelo Ranković biografija Anđelo Ranković Instagram Anđelo Ranković godine Anđelo Ranković godište andjelo Andjelo Elita andjelo i anita Andjelo Rankovic Andjelo Zadruga Anđelo i Anita Anđelo i Anita najnovije vesti Anđelo Anđelo Elita Jovana Tomić Matora jovana tomić matora biografija Matora Matora Elita matora zadruga Marko Đedović Marko Đedović Elita Potrčci Elita potrčci Zadruga elita potrčci zadruga potrčci Ko su potrčci Ko su potrčci ove nedelje Ko su potrčci u Elita Ko su potrčci u Eliti ove nedelje ko su potrčci u Zadruzi ove nedelje ko su potrčci Zadruga

Komentari (0)

Loading