ANĐELO I MENSUR U KLINČU: Ajdarpašić OSUDIO "Apolona sa Zvezdare" zbog Anite, Ranković ZAPRETIO Crnogorcu i Maji - otkriće SVE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.12.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković pobesneo nakon osude Mensura Ajdaprašića!

ANĐELO I MENSUR U KLINČU: Ajdarpašić OSUDIO "Apolona sa Zvezdare" zbog Anite, Ranković ZAPRETIO Crnogorcu i Maji - otkriće SVE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", voditeljka Maša Mihailović pročitala je pitanje koje je stiglo za Anđela Rankovića, a koje se odnosilo na njegov odnos sa Anitom Stanojlović.

- Zašto ne priznaš Anitu za devojku? Da nisam oženjen, odmah bih je oženio - glasilo je pitanje koje je Anđelu pročitala Maša.

- Ne želim da budem u vezi sada, nekako me to obavezuje i guši, pogotovo u ovom prostoru. Ja sam joj rekao da ne želim vezu, ona je to znala. Lepa je i dobra devojka, ali ne mogu da budem u vezi - priznao je iskreno Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo ne želi vezu sa Anitom

- Kad nisi za vezu, kažeš da nisi, a ne da kažeš: "Nisam trenutno za vezu". Ostavljaš prostora. Da li postoji mogućnost za ulazak u vezu sa Anitom - dobacio je Marko Đedović.

- Nisam trenutno za vezu, ali ne znam da li ću do kraja ući u vezu. Kako razmišljam sada, ne mislim da ću ući u vezu ni sa kim ovde. Trenutno se osećam tako. A šta će se desiti, ne mogu ja sad da tvrdim - rekao je Ranković.

- U jednom trenutku si govorio da nećeš, pa sad trenutno, zato sam te samo pitao - dodao je Đedović.

- Mi smo pričali, nama odgovara ovakav odnos, sve dok nam je lepo i dok je njemu lepo... Kad mu ne bude bilo lepo, može slobodno da ode. Za sad nam je super - istakla je Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Đedović postavlja pitanje Anđelu

Mensur Ajdarpašić je osudio Anđela zbog toga što ne želi da uđe u vezu.

- Ovde nisu ljudi dovedeni sa Fakulteta nauka i umetnosti, nije ih teško zavesti, naročito devojke. To što Anđelo radi, to što on priča, se kosi jedno sa drugim. Ako nećeš da budeš sa nekim odnoš, kažeš to. Povučeš se i sedneš i družiš se, tako i postupaš - ustao je Mensur.

- Ja sam rekao da ne želim vezu. Jeste vi svi bili samo u vezama? Svi bili u brakovima svaki put... - skočio je Anđelo.

- Imaš pravo da radiš šta hoćeš. Ali to je neprincipijalno. To što imaš pravo da radiš, ne znači da je to u redu. Kad su devojke spremne na sve i kad sebi to dozvoljavaju, zašto to ne bi radio. Ali meni su jasne devojke, ali mi nije jasan Anđelo. On se zalaže i govori kakav je on, šta on traži, a sa druge strane nastupa kako nastupa - dodao je Ajdarpašić.

- Nisi ni ti svaki put bio u vezi, a tražio si možda nešto... Kao da je zločin biti u ovakvom odnosu (kombinaciji) - dodao je Ranković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur se uključio u temu

Maja Marinković je na kauču krenula da kaže nešto Anđelu, a on je skočio i odbrusio.

- Nemojte da pokopam oboje. Manite da ja ne pokopam - rekao je Anđelo.

- Šta, poenta je moj i Mensurov odnos? - pitala je Maja.

- Niste bili u vezi - dodao je Ranković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo odbrusio Maji

Podsetimo, Maja i Mensur su nakon "Zadruge 3" imali vrelu akciju jedne večeri nakon izlaska u grad.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading