OVO ĆE DOKRAJČITI MATORU: Više ništa neće biti isto, PADAJU MASKE!

Autor:

Zadruga

30.12.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narod dao svoj sud, više ništa neće biti isto!

OVO ĆE DOKRAJČITI MATORU: Više ništa neće biti isto, PADAJU MASKE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je održano dugoočekivano muzičko takmičenje "Elitovizija", a nakon uzbudljive završnice, pobednici su konačno proglašeni. Voditeljski par Ana Radulović i Milan Milošević saopštili su da je publika sa društvene mreže Tiktok odlučila da najviše glasova dodeli grupi Samir Ramović i Mensur Ajdarpašić, što je izazvalo oduševljenje među njihovim pristalicama.

Pored trijumfa na Tiktoku, grupa Samir i Mensur je osvojila i simpatije publike na Instagramu, odnoseći tako duplu krunu. Sa druge strane, SMS glasovi su bili naklonjeni Anđelu Rankoviću, Aniti Stanojlović i Slađi Lazić, dok su fanovi sa Fejsbuka svoju podršku najviše pružili grupi u kojoj su bili Marko Đedović, Jovana Tomić Matora i Milena Kačavenda, proglasivši ih za pobednike.

Na kraju iznošenja glasova, pobednici stručnog žirija su Marko Đedović, Matora i Milena, koji su zbog svoje trostruke pobede nagrađeni vrednom nagradom.

Inače, nakon svakog takmićenja u rijalitiju gde učesnici imaju priliku da osete puls naroda i vide kako se glasa mnoge situacije se promene, kao i međuljudski odnosi, a ostaje da vidimo kako će na tok rijalitija uticati sinoćni rezultati i nagrade koje je narod dodelio. Anđelo je već komentarisao da je primetio ljubomoru i čudne poglede od svojih cimera, po čemu je jasno zaključio da im zbog njegove pobede uopšte nije drago. 

Au, izgoreli su. Ja nikada nisam imao očekivanja, ali sam sada rekao da možemo nešto da osvojimo - rekao je Anđelo.

Mnogi na društvenim mrežama komentarišu da je ovo Matoru najviše zabolelo jer je Anitanju prevarila, a od naroda dobila podršku, kao i da Tomićeva sve radi kako bi bila žrtva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
XZY

30.12.2023 10:04

Iskreno,ni meni nije jasno ko je glasao za tu histericnu,promiskuitetnu, manipulativnu devojku sa bogatom ‘kilometrazom’ ! Andjelova porodica mora da je odusevljena…..hahahaha

Nagrsde

30.12.2023 10:27

Samir i Mensur su lepo pevali i zasluženo pobedili. Stručni žiri (sem Miličevića ) nagradio je prijatelje a ne nastup ( ovo je jedan od Matorinih najlošijih nastupa ). Dejan je došao da "seče" rečima i žao mi što ne upita kumu još nešto o njenom uspešnom biznisu koji je"umirovila" pre godinu dana (žena morala ići da mlatara po raznim emisijsma i to bilo preče od biznisa). Uspešan biznis a kuma u istoj haljini na svim događanjima za snimanje. Nešto ne štima. Anita i Slađa dobiše nagradu za kadrove koji podsećaju na pornografiju i koje su imale sinoć najlošiji nastup od svega šta smo videli. Ni Anđelo bez majice nije mogao pomoći da nastup izgleda imalo ugodan. Beše sve jefrino i prostački. A Miki? Uvek isti. Prgav, sujetan, umišljen...David je kulturan i mio kao i uvek. Miličević svima prognozira veliku karijetu već mnogo godina a njih nikad i nigde nismo ni videli. Novinarski žiri? Mlaka bara ( ne znaju šta bi ocenili, da li Miljanu da ne pobesni i moraju je hvaliti, da li Matoru jer je nesrećna a Đedovića jer im je kolega ili ...? Sem Samira i Mensura, Miće , Aneli i Terze koji su lepo pevali, sve ostalo beše "tankosava" i dosadno. Milica Kemez mi beše kao Paraskeva, voštana i veštačka. Ona je meni najlepša kad je prirodna bez kilograma šminke i trepavica većih od njenog lica.