JAUCI ZA JANJUŠEM U ELITI: Nakon šok pisma prolivena REKA SUZA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.01.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti takmičar pao u očaj!

JAUCI ZA JANJUŠEM U ELITI: Nakon šok pisma prolivena REKA SUZA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš

Uroš Stanić juče je doživeo emotivni slom jer je dobio samo čestitku od fan-stranice Aneli Ahmić, što je razočaralo i rasplakalo. On se obratio majci, pa svima priznao koliko je uplašen za njen život, s obzirom da mu je, kako je sam otkrio, otac agresivan, pa sumnja da zbog njega nije smela ni da mu pošalje pismo.

Uroš se nadao da je nije obrukao i da ipak postoji šansa da ga sačeka, kada bude napuštao rijaliti. Aneli mu je prišla, da ga zagrli i uteši, a Stanija je želela da ga zagrli, iako on nije želeo ni da čuje za to:

- Nema potrebe da mi prilazi ova osoba (Stanija). Žao mi je što mi mama nije poslala ništa, kao ni prijatelji. Nadam se da mamu nisam obrukao, mnogo mi fali, ne znam da li je dobro, razmišljam o njoj, verovatno zbog tate nije smela da pošalje poruku - plakao je Uroš Stanić, dok su ostali ukućani ostali u šoku zbog njegovog izlaganja.

Nakon što je emisija završena Uroš je legao u svoj krevet i počeo da plače. On je priznao da mu jako nedostaje Marko Janjušević Janjuš jer je on uz njega uvek bio u teškim momentima i pronalazio je način da ga uteši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Uroš, kao i ostatak takmičara "Elite", nema ideju da se Janjušu dogodila strašna porodična tragedija i da je njegov najmlađi brat izvršio samoubistvo. Još uvek nije poznato da li će se Janjušević i kada vratiti u rijaliti takmičenje, a kad njegovi cimeri budu saznali za potresan događaj sigurno im neće biti svejedno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading