ZOLU STIGLA KAZNA, ZAKLEO SE MAJCI PRED IKONOM DA NEĆE BITI SA MILJANOM: Porodica strahuje da je Kulićeva u drugom stanju, ne žele ni da čuju za to dete!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić zbrisao u Beč da se distancira od svega!

ZOLU STIGLA KAZNA, ZAKLEO SE MAJCI PRED IKONOM DA NEĆE BITI SA MILJANOM: Porodica strahuje da je Kulićeva u drugom stanju, ne žele ni da čuju za to dete!

Foto: Printscreen

Bivši takmičar "Elite" Lazar Čolić Zola ne oglašava se za medije otkako je napustio Belu kuću, a kako saznajemo od izvora bliskog njegovoj porodici, on ima ozbiljnih problema sa majkom Bosom, zbog toga što nije ispoštovao njihov dogovor da u ovoj sezoni izbegava Miljanu Kulić. Naime, ona mu je zamerila što je prekršio zakletvu koju joj je dao pred ulazak u rijaliti i uprkos svemu, ponovo se zbližio sa Nišlijkom, a još nije isključeno da joj je ponovo napravio dete. 

- Zola ne može da podnese pritisak, pa se sklonio od svega. Ni za medije nije davao nikakve izjave jer se našao između dve vatre. Prošli put je Miljana sama donela odluku da abortira, a sada je i njegova majka očajna od same pomisli na tu mogućnost da joj Miljana rodi unuče. Zato ga je preklinjala pred ulazak da ne ulazi ni u kakve odnose sa njom, a kamoli ove u kojima je na kraju završio. Naterala ga je da joj se zakune pred ikonom da više neće imati ništa sa Kulićima i on je sve pogazio - priča dobro upućeni izvor za Republiku i dodaje:

- Verovatno ga je sada stigla kazna što se oglušio o majčine molitve i suze!

 

Foto: printscreen

Lazar Čolić Zola je napustio "Elitu", a postoji mogućnost da je Miljana Kulić unutra ostala trudna

 

Podsetimo, Miljana Kulić i Zola su zajedno pokušali da napuste "Elitu". Njemu je to uspelo, a ona se vratila u rijaliti, te otkrila učesnicima da je Čolić navodno pokušao da uceni produkciju, kao i da postoji mogućnost da je ona ostala u drugom stanju.

Miljana i dalje ne zna da li čeka Zolino dete, zbog čega je pod tenzijom non-stop, a on se oglasio iz Beča, odnosno, frizerskog salona, kako bi pokazao pratiocima i brojnim fanovima da je otpočeo novi život, a po svemu sudeći, Miljana ga više ne zanima, kao ni sam rijaliti, koji je napustio samoinicijativno i zbog toga mora snositi posledice, u vidu novčane kazne.

 

Foto: N. Mutić

Zolina majka Bosa je uvek bila protiv toga da mu Miljana rađa decu

 

U prilog našim saznanjima da je Zolina majka Bosa i sada izdramila sinu zbog potencijalne mogućnosti da Kulićka nosi njegovo dete, idu i njene ranije izjave za medije na ovu temu. 

- Najdraže mi je što Miljana nije rodila dete mom sinu! Jer, da nije abortirala, ja bih morala stalno sa njom da budem u kontaktu. Sada ne moram i ne zanima me ništa više u vezi sa njom - kgovorila je Zolina majka Bosa nakon što je Nišlijka prekinula trudnoću, te obrazložila zašto je protiv toga da joj ona rodi unuče:


Uopšte ne vodi računa o svom sinu Željku. Ona je nikakva majka i sigurna sam da bi takva bila i da je rodila dete mom Lazaru. Stalno laže kako čuva Željka, a zapravo to rade njeni roditelji Marija i Siniša.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading