NAKON NAPUŠTANJA ELITE, ZOLA DONEO ODLUKU, PA SVE OBELODANIO: Miljana je prošlost, ne zanima ga ni da li je trudna!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola se oglasio putem Instagrama, pa otkrio da je okrenuo novi list.

NAKON NAPUŠTANJA ELITE, ZOLA DONEO ODLUKU, PA SVE OBELODANIO: Miljana je prošlost, ne zanima ga ni da li je trudna!

Foto: TV Pink

Bivši takmičar "Elite" Lazar Čolić Zola, koji je samoinicijativno napustio rijaliti, od juče se nalazi u Beču. Svoj put najavio je nakon bežanja iz "Elite", a sinoć se ponovo oglasio na društvenoj mreži Instagram. Zola je posla sata posle ponoći okačio stori na ovoj mreži, te ponovio da još uvek neće davati izjave predstavnicima sedme sile.

- Apsolutno nikakve izjave ne dajem, niti se oglašavam u medijima, a stalno slušam laži vezane za mene ovih dana - napisao je Zola, pa dodao:

- Zašto? - napisao je Čolić na engleskom jeziku.

Republika

Foto: Pink

Lazar Čolić Zola

 

Podsetimo, Miljana Kulić i Zola su zajedno pokušali da napuste "Elitu". Njemu je to uspelo, a ona se vratila u rijaliti, te otkrila učesnicima da je Čolić navodno pokušao da uceni produkciju, kao i da postoji mogućnost da je ona ostala u drugom stanju.

Miljana i dalje ne zna da li čeka Zolino dete, zbog čega je pod tenzijom non-stop, a on se oglasio iz Beča, odnosno, frizerskog salona, kako bi pokazao pratiocima i brojnim fanovima da je otpočeo novi život, a po svemu sudeći, Miljana ga više ne razume, kao ni sam rijaliti, koji je napustio samoinicijativno i zbog toga mora snositi posledice, u vidu novčane kazne.

Inače, Kulićeva tugu za Zolom leči tako što se obraća plišanom jednorogu, kog je i nazvala Zola.

- Sad ćemo Zola ti i ja da jedemo. Zoki, sedi tu. Budi dobar, sačekaj me dok se presvučem. Moraš da čekaš svoju Miksicu, imaćemo bebu - govorila je Miljana sinoć plišanom jednorogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
XXXX

08.01.2024 19:31

Meni su Zola i Miljana neprevazidjen par ,oni se vole,grehota je sprijecavati ljubav Brozovih