ZOLA RASKRINKAN NAKON DISKVALIFIKACIJE: Miljana Kulić prekinula ćutnju, rešila da DOKRAJČI bivšeg!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera usnimila sve detalje šok razgovora!

ZOLA RASKRINKAN NAKON DISKVALIFIKACIJE: Miljana Kulić prekinula ćutnju, rešila da DOKRAJČI bivšeg!

Foto: printscreen/RTVPink

Lazar Čolić Zola pre dva dana je diskvalifikovan iz "Elite" zbog toga što je samoinicijativno napustio rijaliti. U Belu kuću je stiglo pismo, kojim je Veliki šef obavestio učesnike da će Zola biti tužen i da će televizija Pink potraživati 50.000 evra po ugovoru koji je potpisao.

Kako je Miljana Kulić otkrila Marku Đedoviću, Zola je imao u planu da ucenjuje produkciju, a kako mu to nije uspelo, on je napustio rijaliti. Naime, Zola je već neko vreme pokušavao da napravi dete Miljani. Kulićeva je otkrila da je zbog toga hteo da traži apartman za njih dvoje, psihijatra za nju, ali i honorar od 100.000 evra, kako je smatrao da bi tako bio zanimljiviji za rijaliti.

- Zamisli da pričaš o detetu sa nekim i da ti nečiji život toliko ne vredi da se tako ponašaš. Kleo mi se na ikonu da želi da budemo zajedno i toliko se promenio odjednom, on je težak bolesnik. Ako je stvarno rekao da se sve vreme igrao sa mnom nadrljao je. Pričao je svima o svadbi, rekao je da će prestati da kocka, da nas je to najviše razaralo. Bio je toliko srčan, zbog čega. Da neko toliko igra igru sa mnom, ja ne mogu da verujem za koga sam se zakačila.Da te neko ubedljivo gleda u oči i da te laže to još nisam videla - rekla je Miljana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović i Miljana Kulić

Možda je mislio da će da dobije pare na osnovu deteta, čuvaće ga Marija i to je to. Kako bi ti to dete čuvala ako nemaš pare, jel bi otvorila kockarnicu. On je rekao da bi imao dete i da ga dovedeš u apartman, seti se kada je to pričao. Tebi treba da bude jasno da on sve radi za pare - dodao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Partner

06.01.2024 16:45

Nakon ovoga nikada vise Miljana i Zola nece biti vjerovatno zajedno.Ovo je bio mozda Miljanin test ,da Zola vidi ,kako ce ona postupiti, da li ce se pokolebati i po milioniti put poslusati mamu .Vjerovatno joj nakon ovoga Zola nikad nece oprostiti ,gotovo je .Zato je i napisao Milja nas je izdala.