SVI DETALJI ZOLINE UCENE: Miljana otkrila šta je tražio od produkcije, Đedoviću PALA VILICA - posle ovoga je DISKVALIFIKOVAN!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila Đedoviću šta je Zola tražio pre diskvalifikacije!

SVI DETALJI ZOLINE UCENE: Miljana otkrila šta je tražio od produkcije, Đedoviću PALA VILICA - posle ovoga je DISKVALIFIKOVAN!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pink

Lazar Čolić Zola je juče diskvalifikovan iz "Elite" zbog toga što je samoinicijativno napustio rijaliti. U Belu kuću je stiglo pismo, kojim je Veliki šef obavestio učesnike da će Zola biti tužen i da će televizija Pink potraživati 50.000 evra po ugovoru koji je potpisao.

Kako je Miljana Kulić otkrila Marku Đedoviću, Zola je imao u planu da ucenjuje produkciju, a kako mu to nije uspelo, on je napustio rijaliti. Naime, Zola je već neko vreme pokušavao da napravi dete Miljani. Kulićeva je otkrila da je zbog toga hteo da traži apartman za njih dvoje, psihijatra za nju, ali i honorar od 100.000 evra, kako je smatrao da bi tako bio zanimljiviji za rijaliti.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Miljana se poverava Đedoviću

- Ako se igrao na foru... - šokirao se Đedović.

- Ja ti kažem, ja kad sam čula šta je tražio... On prvo nije pomenuo apartman i psihijatra, nego 100.000 evra. I da se ne vraća, dok to ne bude uplaćeno na Bosin račun. A ja sam pričala o apartmanu, u slučaju da dođe do toga. Rekla sam da bih onda prestala sa terapijom i da mi treba psihijatar - ispričala je Miljana.
 
- A šta ako si sad trudna? - pitao je Marko.

- Ne znam šta ću. On je obukao jaknu i otišao - dodala je Kulićeva.

Inače, Zola se nakon diskvalifikacije oglasio na društvenoj mreži Instagram.

- Milja nas izdala. Pobeđujemo kumara ti i ja samo. Kume, volim te - napisao je Čolić na svojoj fotografiji koju je podeliona društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Zolino oglašavanje nakon diskvalifikacije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading