OPROŠTAJNO PISMO MIHAILA JANJUŠEVIĆA LEDI KRV U ŽILAMA: Majka ga je pronšla, a ono što je pisalo u njemu, tera suze na oči!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o oproštajnom pismu Mihaila Janjuševića.

OPROŠTAJNO PISMO MIHAILA JANJUŠEVIĆA LEDI KRV U ŽILAMA: Majka ga je pronšla, a ono što je pisalo u njemu, tera suze na oči!

Foto: Shutterstock, Instagram

Mihailo Janjušević, pokojni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine. Prva Janjuševa velika ispovest nakon samoubistva brata potresla je region, a on je otkrio nepoznate detalje o svom bratu.

Naime, dosta se spekulisalo šta je navelo Mihaila da počini ovakav čin, pa su mnogi mišljenja da je trpeo veliko nasilje preko društvenih mreža. Sada je Janjuš otkrio prvi put šta su našli u oproštajnom pismo Mihaila Janjuševića. 

Foto: Republika, Shutterstock

Mihailo Janjušević telefon

 

Naime, kako je već poznato, Mihailo nije ostavio u fizičkom smislu oproštajno pismo, ali samo nekoliko minuta pre nego što je sebi oduzeo život, on je poslao majci poruku koja je sadržala tri srca, a kada su otvorili telefon, na pozadini je bila njegova slika sa njom, a ispod njenog oka bilo je takođe jedno srce. 

Da li ste možda pronašli oproštajno pismo?

Foto: republika

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Ništa nismo pronašli, osim da je postavio sliku na svom telefonu svoje majke sa srcem ispod oka i samo njenim kontaktom u telefonu, poslednje što je poslao našoj mami bila su 3 srca... Od tog trenutka mu se izgubio svaki kontakt i niko nije mogao da ga dobije... Do dana kada se ušlo u njegov stan i zatekli šta smo zatekli... - ispričao je, između ostalog, Janjuš za Pink.rs.

Da li ste znali da ima probleme i da ga nešto tišti? 

- Niko nije znao da bilo koji problem ima, niko, a jadan je sigurno možda i imao, a ćutao. Da mi je samo rekao, pa šta god da je, rešio bih... Sve se da rešiti, osim, nažalost, stvari koje je uradio... 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Voša

18.01.2024 13:15

Dovoljno je da nisi znao šta ti brata muči.Što nisi otišao do njega pružio mu pomoć potrebnu i video kako mu je? Tebi je bilo dobro,a o njemu nisi ni razmišljao.Treba da plačeš i nosiš teret,do kraja života savesti to je brat druže...