ANELI SPOPADA ČLANOVE PRODUKCIJE: Ne bira način da sazna gde je Janjuš, ni ne sluti na TRAGEDIJU koja ga je zadesila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.12.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva strahuje da se njen izabranik neće vratiti u rijaliti takmičenje!

ANELI SPOPADA ČLANOVE PRODUKCIJE: Ne bira način da sazna gde je Janjuš, ni ne sluti na TRAGEDIJU koja ga je zadesila! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš u nedelju je izvezden sa imanja u Šimanovcima nakon što se u javnosti pojavila vest da je njegov najmlađi brat, Mihailo Janjušević, izvršio samoubistvo. Janjuš je noć pred sahranu stigao u Prijepolje sa telom svog pokojnog brata. Juče je održana sahrana, sa koje je Republika donela ekskluzivan materijal, a potresan događaj jako je teško pao Janjušu i njegovom srednjem bratu Borisu. 

Učesnici "Elite" još uvek nemaju predstavu zbog čega je Janjuš izveden iz rijalitija, kao ni da li će ponovo postati deo istog. Ova situacija jako teško pada Aneli Ahmić koja na sve načina pokušava da sazna razlog Janjuševog odlaska, ali joj to još uvek nije pošlo za rukom. 

Neće se on vratiti, nešto je bilo - zabrinutim glasom je rekla Aneli.

Vratiće se... Šta kaže Đedović? - pitala je Anita.

- Niko ništa ne govori, svi nešto kriju - navela je Aneli.

- Ma, čim je stiglo pismo za Elitoviziju... Stiglo bi pismo da je nešto bilo - tešila je Stanojlovićeva.

- A trebalo je zajedno da pevamo na Elitoviziji, imali smo već pesmu - otkrila je Ahmićeva njihov dogovor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Inače, Aneli je u sinoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca" priznala da je pokušala od članova produkcije da dobije odgovor gde se nalazi Janjuš, ali joj to nije pošlo za rukom. 

- Ne znam šta da mislim gde je i šta je on, pokušavam na sve načine da uhvatim bilo koga, da pitam očima da li mi sme neko nešto reći šta se dešava, sto misli mi je u glavi. Svakog momenta mislim da će ući u kući. Ja sam juče otišla na žurku, ne znam šta da radim ovde, ne funkcionišem. Ne vidim ovde sebe bez njega, ne znam kako da dokažem. Možda nisam ubedljiva, ali ne vidim sebe bez Janjuša ovde. Malo pre pričam Žani o tome da mi je bolje da stavim da se neće vratiti, jer sam strepela od svakog pisma koje je stiglo. Ne znam šta bih radila  - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading