STRAVIČNA SCENA! Miodrag Radonjić završio u BOLNICI, KRV mu šiklja niz lice, otkriveno šta mu se desilo!

Autor:

Zabava

11.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Radonjić zaplašio je sve svoje pratioce na Instagram profilu!

STRAVIČNA SCENA! Miodrag Radonjić završio u BOLNICI, KRV mu šiklja niz lice, otkriveno šta mu se desilo!

Foto: Instagram.com

Miodrag Radonjić

Glumac Miodrag Radonjić je nedavno zabrinuo svoje fanove kada je na Instagramu objavio sliku iz bolničkog kreveta na kojoj se vide navodne povrede po glavi. Na slici se vidi da leži sa brojnim povredama, kragnom za vrat i kiseonikom, što je izgleda izazvalo zabrinutost među njegovim pratiocima na društvenim mrežama.

Odmah nakon objave slike, fanovi su iskazali zabrinutost za zdravlje glumca i izrazili podršku u komentarima ispod objave. Mnogi su se pitali šta se tačno dogodilo i kako je došlo do povreda koje su vidljive na slici.

 


Međutim, glumac se brzo oglasio i objavio snimak na kome se vidi da radi na novom projekatu. Ovim potezom je umirio svoje fanove i pokazao da nije reč o ozbiljnoj povredi. Uz snimak je napisao: "Sve je ok" i dodao emotikon smajlija koji plače od smeha.

Iako je izazvao zabrinutost među fanovima, Miodrag Radonjić je pokazao da je u formi i spreman za nove izazove, snimajući novi projekat uprkos nedavnim spekulacijama o povredama.

Nakon objave novog snimka, fanovi su izrazili olakšanje i radost što je glumac dobro, a mnogi su iskazali uzbuđenje zbog njegovog novog projekta.

Miodrag Radonjić je još jednom pokazao svoju posvećenost glumi i profesionalizam, te potvrdio da je spreman da se suoči sa izazovima koji dolaze, bez obzira na prepreke sa kojima se može susresti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading