MILJANA NA ANTIDEPRESIVIMA PRAVILA DETE: Neće da ide na kiretažu, zbog Zolinog bekstva MOLI BOGA da nije TRUDNA!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva na "Igri istine" obelodanila sve detalje odnosa sa bivšim dečom!

MILJANA NA ANTIDEPRESIVIMA PRAVILA DETE: Neće da ide na kiretažu, zbog Zolinog bekstva MOLI BOGA da nije TRUDNA!

Foto: TV Pink

Sinoć je u Eliti bio organizovan specijalan zadatak, povodom kog su medju takmičare u Belu kuću ušli voditelji Milan Milošević i Ana Radulović. Stanari imanja u Šimanovcima su morali da pogode pesme koje je puštao Veliki šef, a pobedu je odneo Milanov tim.

Nakon toga počela je “Igra istine” koja je napravila opštu pometnju u Beloj kući i žestoko podigla tenziju. Miljana Kulić dobila je pitanje o svom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je pre dva dana diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja takmičenja. 

Inače, poznato je da se po Beloj kući spekuliše da je Miljana u drugom stanju jer se Zola i ona radili na bebi. 

Od danas se osećam rasterećeno jer sam sa idiotom opet gubila vreme. Hvala Bogu dao mi je pamet u glavu i nije mi dozvolio da odem. On me je navukao da skinem bubicu, šatro je kupovao mir koji je imao. Šan i Pablo su svedoci kako je pričao da želi svadbu, apartman, da radi sa mnom na bebi jer želi da budem majka njegovog deteta. Ja nisam želela zbog antidepresiva i lekova za spavanje to. Ja sam svesno sve radila jer sam ga volela i sve sam svesno radila. Bilo mi je drago jer nema moje mame - govorila je Miljana, a onda nastavila. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić Elita

On je tražio i da dobijemo psa malog, ja sam rekla da je to budalaština. Krišom smo uzeli Beku i igrali se sa njom u vešeraju. Da se igraš sa nečijim emocijama možeš ali da se igraš sa nečijim životom... Ja i da hoću da odem na abortus ne mogu. On je umislio da je Tito i scenarista, dvoumila sam se da zarad ljubavi odem. Ja sam želela drugo dete sa njim, ali Bog mi je poslao signal da ne treba da idem. Pomislila sam da li ću opet staviti Zolu ispred deteta i odmah sam presekla. Moliću Boga da nisam trudna, ali na kiretažu ne bih otišla. On je odrastao bez oca i postoji mogućnost da bude isti kao svoj roditelj i da ne bi hteo da vidi dete. Sad da čujem da je umro ne bi mi bilo žao, suzu ne bih pustila jer je hteo da mi uništi život. Postoji mogućnost da sam sa monstrumom trudna - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading