GNEV MARIJE KULIĆ: Bog nek sačuva Miljanu, sve koje RODE Zolino dete treba da mu ga odvedu na čuvanje!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić za Republiku otvorila dušu nakon novog haosa Miljane i Zole!

GNEV MARIJE KULIĆ: Bog nek sačuva Miljanu, sve koje RODE Zolino dete treba da mu ga odvedu na čuvanje!

Foto: youtube.com/pink.rs

Odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole jedna je od glavnih tema proteklih godina, a posebno proteklih dana. Naime, Zola je samonicijativno napustio rijaliti, zbog čega je diskvalifikovan, a Kulićeva se vratila u Belu kuću, te priznala cimerima da misli da je ostala u drugom stanju.

Stupili smo u kontakt sa Miljaninom majkom Marijom, koja nam je otkrila da li je nekako pokušala da stupi u kontakt sa ćerkom i da li misli da je ona trudna.

- Ništa ne nađagam i ne pričam o nečemu što nije potvrđeno i dokazano. Čekam vreme njenog ciklusa i mislim da će je Bog sačuvati, s obzirom na to da ne zna šta radi - istakla je Marija.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Marija Kulić, Miljana i Zola

Kulićeva je posebno besna na nesuđenog zeta Zolu, koji je imao nezaštićene odnose sa Miljanom.

- O monstrumu Zoli posle ovoga što je uradio, imao po ko zna koji put nezaštićen odnos, suvišno je reći bilo šta, a ne poslati ga tamo gde bi odgovarao za uništavanje tuđih života - poručila je Kulićka, pa dodala:

- Volela bih da sve koje rodite dete od njega, da odvedu decu da ih čuva, pa da vidim onda to m... - zaključila je Marija za Republiku.

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Marija Kulić

Podsetimo, Miljana je sinoć izjavila da neće abortirati Zolino dete.

- Kasni mi, Darko, već par dana, meni nikada ne kasni. Jedem hranu koju nisam htela. Odlučila sam da ću roditi dete, ja to želim i apsolutno me niko neće naterati na kiretažu, ako se ispostavi da sam trudna - bila je izričita Miljana tokom intervjua sa Darkom Tanasijevićem.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić i Zola

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading