"MAJA JE SA PECOM BILA ZA MALE PARE, UZELA JE OD NJEGA 100 EVRA": Isplivala istina o Marinkovićkinoj aferi sa mužem Aleksandre Subotić

Autor:

Zadruga

04.01.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića raskrinkao Takijevu malu tvdnjama da je Predragu Raspopoviću bila samo prolazna avantura, koju je ponizio i oterao.

"MAJA JE SA PECOM BILA ZA MALE PARE, UZELA JE OD NJEGA 100 EVRA": Isplivala istina o Marinkovićkinoj aferi sa mužem Aleksandre Subotić

Foto: Pink, instagram

Učesnica "Elite" Maja Marinković stavljena je na stub srama zbog toga što je svojevremeno navodno uzimala pare od supruga svoje bivše drugarice Aleksandre Subotić Predraga Pece Raspopovića, s kojim je bila u letnjoj šemi, a u rijalitiju proziva Anitu Stanojlović da je bila iz koristi sa Jovanom Tomić Matorom.

Republika

Foto: Printscreen

Maja Marinković zapenila kad joj je postavljeno škakljivo pitanje

Naime, tokom emisije ''Pitanja gledalaca'' voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Maji zašto pokušava da ponizi Anitu što je bila sa Matorom iz koristi, kad je Peca Vijagra njoj ostavio 100 evra i otišao sa letovanja na kome su bili zajedno.

- Ja nikad ni sa kim nisam bila iz koristi i nemam potrebe sa tim, samo nisam očekivala da će dečko da me ostavi na moru samu, a ja došla tu sa njim i on me je poveo. Ja ne znam zašto ljudi žele da me degradiraju. Ja sam uvek bila džek u vezama, čak sam im i plaćala dugove kao npr. Janjušu. Peca je meni samo dao pare za kartu kad sam se vraćala iz Budve da me Taki dočeka - rekla je Maja, ali se Lepi Mića umešao i izneo svoj stav, kojim je ukopao Marinkovićku:

- Ona je uzela od njega 100 evra, to je toliko poniženje bilo, još otela drugarici dečka, a on je gledao samo kao prolaznu avanturu. Čovek je ponizio i oterao za male pare, znači sramota!

Foto: Printscreen

Lepi Mića spustio Maju zbog Anite

Podsećanja radi, 2022. godine kao bomba je odjeknula vest kada je Maja Marinković, koja je bila dobra drugarica sa Aleskandrom Subotić, smuvala njenog nevenčanog supruga Predraga  Raspopovića Pecu, s kojim se pojavljivala u javnosti bez blama.

Zajedno sa njim je otišla i na more u Crnu Goru, ali je on odlučio da se vrati ženi i deci i ostavio Marinkovićku, čime je pokazao da mu je ona poslužila samo za provod. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading