ANELI I DALJE BOLI STANIJA: Ljuti rat starleta tek počinje - OVO joj neće oprostiti!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna učesnica "Elite" razvezala jezik o Staniji i Asminu nakon Dobrojevićkine posete!

ANELI I DALJE BOLI STANIJA: Ljuti rat starleta tek počinje - OVO joj neće oprostiti!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je pre izbacivanja u Šiša baru ugostio i aktuelnu učesnicu "Elite" Aneli Ahmić, koja je otvorila dušu. Prvo je progovorila o ulasku Stanije Dobrojević, koja je takmičarima "Elite" delila poklone za Novu godinu. Osvrnula se i na informacije koje je saznala o svom bivšem, Asminu Durdžiću.

- Kako gledaš na Stanijin ulazak? - pitao je voditelj.

- Cilj joj je da mene poremeti, da unese pometnje u kuću, cilj joj da pokaže svoj sat, da se vratila iz Amerike. To su njene te neke provokacije, kao da sam ja njoj uzela dečka, kao da ona mene pravi ljubomnornom... Nije mi palo na pamet da će ona ovde doći. Čak su oko mene ljudi govorili da će Deda Mraz doći a ne Mrazica, čoveče ona meni spominje Asmina. Cela nacija zna šta je taj meni čovek napravio. Ona je došla da priča nešto o mom suprugu? - rekla je Aneli, pa nastavila:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić u Šiša baru

- Živeli smo zajedno tri godine. Ja nju nisam pozvala da dođe u kuću, ja sam samo odgovarala na vaša pitanja zato što moram. Ona je samo došla da provocira, koga briga koliko je on kila smršao? - dodala je Ahmićeva.

- Njemu imponuje što ga zovu Alibaba, to je neki tamo milioner, pa mu se zato svidja. To je sve nekako bilo neplanirano, on je forsirao da se mi uzmemo, on i njegov kum Hari. Iznerviralo me to sa njom zato što je to neistina - priznala je Ahmićeva.

- Da li te boli kad ti kaže da Asmin ne viđa dete? - upitao je voditelj.

- Asmin je takav, on će kupiti svojoj devojci i ženi, nije škrt, taj je tip čoveka, ali boli me što joj ne pozove, ja sam svoje dete obezbedila, ne treba joj novac. Mom detetu ništa ne treba, ne treba nam njegov novac, ali treba nekad da je pozove, stalno - rekla je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić o Staniji i Asminu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading