MILJANA ODLEPILA, POČELA DA HALUCINIRA: Umislila da je ON Zola, tražila mu da joj NAPRAVI DETE!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako vreme odmiče, Kulićka se sve teže miri sa tim da Lazar Čolić nije pored nje.

MILJANA ODLEPILA, POČELA DA HALUCINIRA: Umislila da je ON Zola, tražila mu da joj NAPRAVI DETE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić sve vreme nakon diskvalifikacije Lazara Čolića Zole razmišlja o njemu i ne prestaje da ga pominje sa cimerima u Beloj kući. Ali kako vreme odmiče, njoj je sve teže šo njen Zolander nije pored nje i počinje da ga zamišlja i vidi u svim predmetima po kući. 

Tako mu je pronašla i zamenu, kada je odlučila da tugu za njim zaleči plišanom igračkom. Miksi je našla utehu u igračkici jednorogu, kog je i nazvala Zola, po svom bivšem dečku. 

Foto: printscreen

Miljana Kulić našla Zoli zamenu, voli ga i tepa mu: "Zoki!"

Na sve to počela je da priča sa njim kao da je stvarno u pitanju Lazar Čolić i da mu još i tepa. 

- Sad ćemo Zola ti i ja da jedemo. Zoki, sedi tu. Budi dobar, sačekaj me dok se presvučem. Moraš da čekaš svoju Miksicu, imaćemo bebu - kazala je Miljana i nastavila da mašta o zajedničkom detetu sa svojim voljenim, ali trenutno odsutnim, Zolanderom. 

Ovakvo Kulićkino ponašanje zabrinulo je mnoge fanove "Elite", jer je igračka možda uspela da joj na trenutak skrene misli sa propale ljubavi, ali ona je počela da umišlja da je to Zola.

Republika

Foto: printscreen

Miljana Kulić se slomila zbog Zole, vidi ga u svakom predmetu u kući

Podsećamo, Lazar Čolić je napustio "Elitu" samoinicijativno zbog čega je diskvalifikovan. 

Prema Miljaninoj verziji, on je imao nameru da sa njom radi na potomstvu i zbog toga je, kako je kasnije ispričala, tražio da im, kao prošle godine, dozvole da borave na Rajskom ostvru. Međutim, navodno se zaigrao i počeo da ucenjuje produkciju za 100.000 evra. 

Pošto mu nije išlo po planu, izašao je iz Bele kuće, a zbog toga će morati da plati dug od 50.000 evra, što je stavka u ugovoru.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mixino r.

08.01.2024 03:08

Kakva crna beba? Ko da je čuva? Opet bolesna Marija ili sestre! One da hoće bebu, one bi je rodile! Realnost je da će majka prvo da je vodi na kiretažu opet, a posle na psihijatrijsko lečenje. Nema druge, nažalost...