ZOLA IZ BEČA POSLAO BRUTALNU PORUKU: Odmah uzvratio UDARAC Miljani Kulić! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.01.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola se hitno oglasio nakon Miljanine provokacije!

ZOLA IZ BEČA POSLAO BRUTALNU PORUKU: Odmah uzvratio UDARAC Miljani Kulić! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kako je juče najavio na društvenoj mreži Instagram, Lazar Čolić Zola je danas stigao u Beč sa svojim kumom. Iz austrijske prestonice se oglasio jasnom porukom. Naime, on je uslikao ulaz u ovaj grad, te dodao pesmu "Prvi si počeo", koju izvodi mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović.

Republika

Foto: Instagram.com

Zola se oglasio iz Beča

Nešto pre toga je Miljana Kulić u "Eliti" tokom proslave Božića naručila pesmu za Zolu. U pitanju je bila pesma "Beograđanka", koju u originalu izvodi Halid Bešlić.

- Samo za tebe i ljubav tvoju zanosnu, vraćam se majci u Bosnu! - pevala je Miljana na sav glas.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić peva "Beograđanku"

Podsetimo, Zola je nedavno samoinicijativno napustio rijaliti, a juče se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

- Apsolutno nijednu izjavu nigde nisam dao otkad sam napolju, niti planiram u narednih par dana. Tako da, sve što čujete ili pročitate vezano da sam ja izjavio je laž - započeo je Zola, pa dodao:

- I kao što rekoh, sutra stižem u Beč sa kumom zbog poslovnih obaveza, a vama koji slavite želim sutra SREĆAN BOŽIĆ, a večeras SREĆNU BADNJU NOĆ i neka nas Bog čuva i naše porodice - poručio je Čolić putem storija na društvenoj mreži Instragram.

Kulićeva sumnja da je ostala u drugom stanju sa njim, a cimerima je priznala da ne zna šta će uraditi ako je ovo istina. Sve vreme razmišlja o tome šta Zola radi u spoljnom svetu, a cimerima je otkrila i da je on pokušao da uceni produkciju, a kad mu plan nije uspeo, doneo je odluku da napusti rijaliti, a ona se tada vratila u Belu kuću. Nije poznato da li će se on vratiti na imanje ili je rijaliti za njega zauvek završen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bojan

11.01.2024 08:50

Magarac u Beč. Magarac iz Beča.