UZBUNA NA INTERNETU ZBOG MILJANE KULIĆ: Ne mogu da je prepoznaju, fanovi ovo povezuju sa Zolinom diskvalifikacijom!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je šokirala sve sinoćnjim izdanjem, niko ne zna šta joj se desilo.

UZBUNA NA INTERNETU ZBOG MILJANE KULIĆ: Ne mogu da je prepoznaju, fanovi ovo povezuju sa Zolinom diskvalifikacijom!

Foto: TV Pink

Tokom emisije "Nominacije", Miljana Kulić je još jednom privukla pažnju svojom originalnom odevnom kombinacijom. Kao i uvek, Miljana je kasnila, ali kada se pojavila, njena crveno-bela kombinacija izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama i Jutjubu.

Kulićeva je nosila crveno-belu kombinaciju, koja je podsetila mnoge na zaštitne boje Božića i novogodišnjih praznika. Sa crvenim šeširom širokog oboda ukrašenim perjem na glavi, belom bundom i crvenom suknjom, ali najviše pažnje izazvale su bele duboke čizme. Fanovi su bili oduševljeni, komentarišući da je Miljana pronašla inspiraciju u serijalu filmova o Hariju Poteru. Međutim, bilo je i onih koji su njen izgled uporedili sa izgledom veštica, uz komentare da joj samo metla nedostaje, te da je pobrkala Noć veštica sa Božićem.

 

Podsetimo, Miljana i njen izabranik, Lazar Čolić Zola nedavno su napustili imanje u Šimanovcima, nakon čega se ona u Elitu vratila, a Zola je samoinicijativno napustio rijaliti, te je zbog toga diskvalifikovan i moraće da plati dug od 50.000 evra, što je stavka u ugovoru.

Zola sada odlazi u Beč, a Kulićeva čeka rezultate testa, jer sumnja da je ostala u drugom stanju, s obzirom da su planirali dete, a Miljana sada misli da je sve deo njegovog plana da je iskoristi i sve to dobro unovči. Videćemo šta će se dogoditi u nastavku rijalitija, a ovakva Miljanina izdanja često zabrinu fanove, koji ne znaju da li se ona samo šali ili je u pitanju nešto drugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading