ANELI LAŽE JANJUŠA SVE VREME: Otkrivena istina o MISTERIOZNOM LJUBAVNIKU - evo ko je famozni Alen!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o Aneli i muškarcu o kojem bruji region!

ANELI LAŽE JANJUŠA SVE VREME: Otkrivena istina o MISTERIOZNOM LJUBAVNIKU - evo ko je famozni Alen!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom novogodišnjih poseta porodica, Aneli Ahmić je razgovarala sa majkom i o izvesnom Alenu, za kog su mnogi gledaoci rijalitija "Elita" zaključili da je Ahmićkin ljubavnik. Ovo je Aneli tokom svog kratkog boravka spomenula i starleta Stanija Dobrojević, što je diglo veliku prašinu.

Sada se oglasila prijateljica Asmina Durdžića, Nena, koja je odlučila da raskrinka Aneli i Alena.

- Jako se dobro čuje kada spominju Alena. Pitanje je da li je on čeka, da li se razveo i da li će se on popraviti. Poslao joj je i kaput i čestitku. Kod tog istog Alena je i auto, za koji je Aneli rekla da je isplatila Asminu. Ne, to nije istina. Automobil je od Asminove firme i pod lizingom je. Kada su se razišli prošle godine u decembru, on je njoj dao taj automobil da koristi kako bi mogla da vozi dete - započela je Nena, pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić razgovara sa majkom

- Ako je Stanija švalerka, onda je i Alen švaler. Mada ja ne bih rekla da je švaler, jer su se Asmin i ona rastali još u decembru 2022. godine - poručila je Asminova prijateljica za "Blic".

Sa druge strane, na Staniju je sinoć udario Marko Đedović.

- Znam šta je htela. Prva stvar koju je želela, jeste da je pokušala da se opere od situacije koja je snašla od Anelinog ulaska, jer je i dalje je*e Alibaba. Kad god je rekla: "Neću s tobom da razgovaram", nije imala odgovor, a poprilično se sekira, pa se zapustila. Njoj će "čovek poligraf" da ispriča da oni nisu u braku. Ovde se sita go**a najela i polupana je bila, kada god izađe, ona se sudi i dokazuje da li je puš**a ku**c Sorajinom dečku toaletu. Kompletna budalaština. Ona se više obrukala nego što je Aneli izdominirala. Evo, ne moraju verski da su venčani, pričaćemo da je tri godine bila u vanbračnoj zajednici. To su stvari o kojima ona pojma, sirota, nema. Izbrukala se, a nije pitala: "Je l' to dete jelo tamo pi**a ti materina bolesna? Da li poseduješ empatiju?", veću empatiju imaju ljudi ovde prema Beki koju poznaju 15 dana, nego on prema svom detetu - rekao je on, pa dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Stanija i Đedović

- Evo, milione da je ostavila detetu ona kao majka, koga boli ku**c, kada ti nisi kao otac deteta. Ti kao otac nisi osetio ni moralnu obavezu, ni zakonsku, ti si osetio moralnu obavezu da kupiš Staniji roleks, ne bi li duže je**o vremešnu starletu. Ovde se radi o osobi koja je bila sa Stanijom, u istom trenutku majci svog deteta, Aneli piše poruke koje sam ja čitao, sa datumom. I da mu se zakune u dete da li je bila s nekim, šalje joj hot neke poruke, šta bi ti njoj radio dok si sa Stanijom u tom trenutku. Šta te boli ku**c ako ti je lepo?! Ako je to tolika ljubav da se on bavi dokazivanjem ljubavi Staniji, može da kaže njemu: "Dokaži mi ljubav, prestani da pljuješ ljude". Ona je kompletna budala, ona je za cirkus, pokušala je da vrti rijaliti, ali neće moći dokle god sam ja ovde, neka vrti Alibabi gu**com ispred nosa - nastavio je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Euro

05.01.2024 15:50

Asmin igra sah ,zeli da Janjusa izbaci iz igre Alenom ovo je komedija Otac i majka sa sestrom, zele da otjeraju Aneli iz njegovog zivota a on je uhodi lud od zaljubljenosti .Janjus se samo igrao sa Aneli ,kakav Janjus i ljubav on voli samo njegovu zenu .

Cilka

05.01.2024 17:00

Koliko zlobe u ovom coveculjku Socijalni radnik na zalost Zapekao se od poganosti