JANJUŠ SE VRAĆA U ELITU: Postigao dogovor, ovo su svi DETALJI!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš će se ponovo naći pred kamerama rijalitija "Elita"

JANJUŠ SE VRAĆA U ELITU: Postigao dogovor, ovo su svi DETALJI!

Foto: printscreen/RTVPink

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš postigao je dogovor da se vrati u rijaliti, koji je napustio nakon saznanja da mu se najmlađi rođeni brat Mihailo ubio, prenose domaći mediji. Kako se navodi, njegov povratak očekuje se odmah nakon Božića.

Republika

Foto: Instagram, ATA Images

Mihailo i Marko Janjušević

- Janjuš će se ipak vratiti u rijaliti. Najverovatnije će to biti za par dana posle Božića, ali još uvek nije tačno utvrđeno kada će se to dogoditi - priča izvor "Blica" i dodaje:

- Postigao je dogovor. Teško mu je da posle smrti brata ponovo stane pred kamere, ali je svestan da će mu vreme u rijalitiju brže proći i da sada nažalost ništa ne može da promeni - zaključuje izvor gorepomenutog medija.

Podsetimo, Mihailo (27) je sebi oduzeo život vešanjem 25. decembra 2023. godine. Janjuš je iste noći napustio rijaliti, kako bi prisustvovao sahrani brata, koja je održana 27. decembra u Prijepolju. Janjuš se nakon toga vratio u Beograd, gde leči tugu.

Republika

Foto: Republika

Mihailo Janjušević, Janjušev najmlađi brat

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading