POSRNULA PRELJUBNICA IZDOMINIRALA: Anita osvojila neverovatan broj glasova, a evo ko je ZAUVEK napustio Elitu!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović osvojila je najviše glasova publike sinoć!

POSRNULA PRELJUBNICA IZDOMINIRALA: Anita osvojila neverovatan broj glasova, a evo ko je ZAUVEK napustio Elitu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Posle nekoliko nedelja, u rijalitiju "Elita" se održala emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević je obavio inbtervjue sa aktuelnim učesnicima "Elite", a potom pošao do nominovanih učesnika, kako bi odigrali igru Velikog šefa. Podsetimo, Anitu Stanojlović su nominovali takmičari, Marijanu Špirić publika, a Nikolu Lakića Odabrani učesnici.

Darko je učesnicima objasnio pravila igre.

- Treba da stignete do mene uz pomoć obruča. Na znak Velikg šefa, ulazite u obruč koji morate preko glave da prebacite i tim komplikovanim koracima da stignete do cilja, a cilj sam ja - rekao je Darko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nominovani učesnici igraju igru Velikog šefa

Učesnici su odigrali igru, a onda su stigli rezultati. Anita je osvojila čak 90 odsto glasova publike, Lakić 9 odsto, dok je Marijana imala 1 odsto glasova, te je morala da napusti "Elitu" zauvek.

Marija je odmah pošla u studio kod voditeljke Ane Radulović, sa kojom je porazgovarala o aktuelnim temama u rijalitiju.

- Ja podržavam ljubav u svakom obliku, ali ljubav. Mislim da bi Anđelini roditelji možda i bolje prihvatili vezu da je Bojana malo bolja, ali ja im svu sreću želim. Najviše mi se sviđa odnos Mione i Ša, mislim da je to jedini par koji će opstati sto posto. Samo moraju da porade na svom odnosu - istakla je Marijana, pa dodala:

- Anđelo smeta muškarcima, a Anita bode oči ženama. Najviše je zabolelo Munjeza, ali čujem da su sada u dobrim odnosima.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marijana Špirić u studiju

Ana je upitala Marijanu da li je bila iskrena prema Adamu Đoganiju.

- Ja iskreno jesam, ali sada kada je prošlo vreme i kad pogledam neke stvari, mislim da on nije, ali mu želim svu sreću - poručila je Špirićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading