"LEPA JE, ALI NIJE MAJA" Bilal Brajlović pokazao NOVU DEVOJKU, urnisali ga na Instagramu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.01.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar uživa u novoj ljubavi, a svi mu pominju bivšu devojku!

"LEPA JE, ALI NIJE MAJA" Bilal Brajlović pokazao NOVU DEVOJKU, urnisali ga na Instagramu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bilal Brajlović

Bivši zadrugar Bilal Brajlović, koji je široj javnosti postao poznat tokom učešća u šestoj sezoni popularnog rijalitija, pokazao je pre nekoliko dana svoju novu devojku. Bilal je pozirao sa vatrenom plavušom, a danas je pokazao i kako uživa sa njom.

Republika

Foto: Instagram.com

Bilal uživa sa novom devojkom

Međutim, Bilal i dalje ne može da se distancira od svoje konekcije sa bivšom devojkom Majom Marinković. Naime, ispod objave sa novom devojkom, većina komentara se osvrnula na njegov odnos sa Majom.

Republika

Foto: Instagram.com

Bilal Brajlović uživa u novoj ljubavi

- Nek duvaju dušmani - napisao je Bilal ispod objave sa novom devojkom na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Bilal Brajlović ne krije devojku

"Lepa ti devojka i zgodna, Biki, ali nije Makica jbg", "Samo neka Maja uživa sama, super je, ne trebaju joj ovakvi mekušci", "Kaže Maja M. da ti je mali", "Koga briga za te tvoje?", "I on nekome umeo da morališe. Kako je obuče, a ovo je za 1 do 7 dana. Živi bili pa videli, Bilal je to", "Stigla nam Nova godina i nova snajka", "Super, uživaj i blokiraj ove hejtere sa fejk profila, ne trebaju ti njihovi komentari", samo su neki od komentara ispod Bilalove objave.

Podsetimo, Maja Marinković se trenutno nalazi u "Eliti". Ušla je u rijaliti kao slobodna devojka koja, po sopstvenom priznanju, i dalje voli Filipa Cara. Bilala ne pominje toliko često, ali kad ga pomene, uvek izgovori nešto ružno o njemu i kaje se zbog veze koju su imali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jabuka

08.01.2024 01:39

Jako inteligentan momak,preduhovit ,pravi tinejdzer ali njegov otac je previse popustljiv prema njemu,umjesto da ga je poslao na fakultet on ga podrzava u gluparijama YT snova