ANELI I MIONA BEŽE IZ ELITE: Drama u kući Odabranih, nisu dobile POKLON za Božić - sve im PRESELO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.01.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović i Aneli Ahmić žele da napusti rijaliti "Elita"!

ANELI I MIONA BEŽE IZ ELITE: Drama u kući Odabranih, nisu dobile POKLON za Božić - sve im PRESELO! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičari "Elite" su za Božić dobili čestitke i poklone od najmilijih, međutim, to nije bio slučaj sa Mionom Jovanović. Besno je otrčala do kuće Odabranih, gde se požalila Aneli Ahmić, koju je prvo upitala da li je dobila nešto 

- Da li ti je stiglo nešto? - upitala je besno Miona.

- Nije - odgovorila je Aneli.

- Ni meni. Ništa mi nije stiglo. Nije mi ni za rođendan. Nijedan poklon od babe, tetke... Sve ti je jasno - nastavila je pevačica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona i Aneli

- Ne mora da znači - tešila ju je Ahmićeva.

- Bili su, a nisu mi poslali čestitke. Ne razumem... Nije mi jasno. Ubiću se što idem odavde (iz kuće Odabranih). Nisam živa kako ću kad odem u Belu kuću - poručila je Jovanovićeva.

- Meni se ide kući - priznala je starleta.

- Meni se ne bleji ovde. Ne znam šta se dešava. Nenad ide, samo što ne udari ovog malog, koji ga provocira - dodala je pevačica, aludirajući na Uroša Stanića.

 

 

Podsetimo, Mionina porodica je za Novu godinu ušla u Belu kuću. Tada su je žestoko iskritikovali zbog afere sa Nenadom Aleksićem Ša, a ona je odlučila da prekine odnos sa njim. On je svakog dana histerisao, da bi mu se Miona na kraju vratila, što je očigledno zasmetalo njenoj porodici, pa je odlučila da je ostavi bez poklona.

Ostaje da ispratimo da li će Miona i Aneli napustiti imanje kako su najavile ili će ostati i nastaviti takmičenje za glavnu nagradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sabične devojke

07.01.2024 20:50

Sebičnost ovih dveju devojaka nema granice One razmišljaju o poklonima a ne o roditeljima i porodici kako se osećaju dok ih njih dve sramote a milioni ljudi gleda mesecimq. Gde je ljubav i poštovanje za roditelje, sestru, brata, baku? Imaju li Aneli i Miona gram osećanja za te majke koje su im donele poklone pre 7 dana i zamolile ih da se ne ponašaju kao do sada. Sramite se devojke, ne zaslužujete vi ništq.