OVA TAKMIČARKA NAPUŠTA BELU KUĆU: Reči Ivane Šopić šokirale učesnike "Elite"!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ivana Šopić napravila lapsus, takmičari se zbunili!

OVA TAKMIČARKA NAPUŠTA BELU KUĆU: Reči Ivane Šopić šokirale učesnike "Elite"!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć se u rijalitiju "Elita" održala emisija "Nominacije". Takmičari su birali između Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, potrčaka vođe Marka Đedovića. Na samom kraju emisije, voditeljka Ivana Šopić je saopštila da je Anita nominovana, kako je većina učesnika glasala za nju.

Pre toga su Odabrani nominovali i odabrali su Nikolu Lakića. Marijana Špirić je osvojila najmanje glasova publike ove nedelje, te je tako postala treća nominovana takmičarka.

Dok je Ivana saopštavala odluku publike, napravila je lapsus, takmičari su se zbunili, ali se voditeljka vrlo brzo ispravila.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivana Šopić napravila lapsus

- Marijana nit kratko, ni da ubode. Mislim da će ti biti žao kada budeš izašla, kada budeš videla kakvu si priliku propustila. Marijana, jasno ti je da ćeš ti napustiti... - rekla je Ivana zbunjeno, pa se brzo ispravila:

- Tačnije, napustiti Belu kuću i ići u izolaciju, ti si nominovana od strane publike, Anita od strane ukućana, Lakić od strane Odabranih. Hajde aplauz, mada ne znam što. Aplauz za večerašnju emisiju, bili ste divni - dodala je voditeljka, pa napustila Belu kuću.

Republika

Foto: Pink

Elita 7

Večeras će se, posle nekoliko nedelja, odigrati emisija "Izbacivanje" u "Eliti". Verni gledaoci rijalitija "Elita" nedeljama nestrpljivo očekuju da daju svoj sud. Nakon održanih nominacija, za opstanak će se boriti Anita Stanojlović, koju su nominovali takmičari "Elite", Nikola Lakić, kog su nominovali Odabrani, kao i Marija Špirić, koja je dobila najmanje glasova publike ove nedelje.

Nakon ovog izbacivanja, očekuje nas novi talas dešavanja i sukoba među preostalim učesnicima popularnog rijalitija "Elita". Pitanje je kako će se ova situacija odraziti na dalji tok događaja u Beloj kući i kakve će posledice imati na raspoloženje ostalih takmičara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading