VELIKI ŠEF ZAPREPASTIO UKUĆANE NOVOM ODLUKOM: U Beloj kući nastao muk, danas se u Eliti sve menja!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić saopštila je ukućanima šta će se dogoditi večeras, oni zanemeli od šoka.

VELIKI ŠEF ZAPREPASTIO UKUĆANE NOVOM ODLUKOM: U Beloj kući nastao muk, danas se u Eliti sve menja!

Foto: Ilustracija

U "Eliti" su se sinoć održale još jedne nominacije, a ukućani su redom komentarisali potrčke, te izabrali da nominuju Anitu Stanojlović, koja je u izolaciju boravila sa Anđelom Rankovićem.

Anita nije bila iznenađena, te nije previše komentarisala ovu odluku cimera, a Odabrani učesnici i njihova odluka-sve je šokirala. Naime, oni su poslali u izolaciju Nikolu Lakića, koji će se boriti sa Anitom, ali i takmičarkom, koju je nominovala publika.

- Jesam, iskreno, iznenađen sam. Čudno mi je, ne znam ko bi mogao tu sa nama - rekao je Lakić.

 

Za sam kraj nominacija, Ivana je podigla: Slađu Bošković, Saru Marbelju, Marijanu Špirić i Vivien Kurtović, kojima su gledaoci večeras ukazali najmanje poverenja.

Ali, najmanje poverenja ukazali su Marijani, te je tako ona nominovana za izbacivanje pored Lakića i Anite.

U Eliti dugo nije bilo izbacivanja, zbog praznika, pa su ukućani veoma zbunjeni i ne znaju šta ih sada ćeka, s obzirom da dugo nisu "opipali" puls publike, koja ih prati u stopu.

Danas će takmičari saznati ko ima najmanji broj glasova i ko će zauvek napustiti velelepno imanje u Šimanovcima, a ova odluka gledalaca definitivno će promeniti tok rijalitija, s obzirom da je svako od nominovanih, na neki način, obeležio ovu sezonu i uticao na istu. Anita će dan provesti bez Anđela, s obzirom da nominovanim učesnicima nije dozvoljena komunikacija sa ostalim ukućanima, a videćemo kako će se ovo odraziti na njihovu vezu, koju su nedavno ozvaničili, nakon što je Anđelo saznao koliku podršku zajedno imaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading