SKANDAL! Lakić priznao Coki o PREVARI u Eliti, mislili su svi da je Miona, ali u pitanju je ONA!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Lakić priznao supruzi Coki Lakić da će je prevariti.

SKANDAL! Lakić priznao Coki o PREVARI u Eliti, mislili su svi da je Miona, ali u pitanju je ONA!

Foto: Republika.rs

Coka i Nikola Lakić

U toku sinoćne emisije "Nominacije" u rijalitiju "Elita", gledaoci su ostali zatečeni kada je Nikola Lakić ustao za crnim stolom i uputio neočekivanu izjavu svojoj supruzi Coki Lakić. Ova situacija izazvala je burne reakcije kako u samom rijalitiju, tako i kod publike koja je pratila emisiju.

Nakon što je ustao za crnim stolom, Nikola Lakić je direktno pogledao svoju suprugu, Coku Lakić, i izneo šokantnu izjavu da će je prevariti sa takmičarkom Anđelom Šparavalom. Ova izjava izazvala je muk među ostalim učesnicima, dok je Coka delovala iznenađeno i šokirano. Mnogi su se zapitali da li je ovo bila ishitrena reakcija ili je Nikola zaista odlučio da javno iznese svoje emotivne dileme.

- Razmišljam da prevarim Coku da vratim Anđelu na pravi put, da se reši ovog smigola u kaputu - rekao je Lakić

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić

 


Nakon što je izneo ovu šokantnu izjavu, Nikola je naveo da je odlučio da prevari svoju suprugu kako bi je "spasio" od njene veze sa takmičarkom Bojanom Pavlović. Ovo objašnjenje izazvalo je brojne polemike među učesnicima rijalitija, ali i kod publike koja je aktivno pratila dešavanja u "Eliti".

Nakon Nikoline izjave, učesnici rijalitija su žučno diskutovali o ovoj situaciji, izražavajući svoje mišljenje o moralnim i emotivnim aspektima postupka koji je Nikola najavio. S druge strane, gledaoci su na društvenim mrežama aktivno komentarisali ovaj događaj, izražavajući šok, neodobravanje ili pak podršku Nikoli u njegovoj odluci.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Lakić Elita

 


Ova situacija izazvala je značajnu promenu dinamike unutar kuće "Elite", sa novim sukobima, savezima i intrigama koje su proistekle iz Nikoline izjave. Pitanje koje je mnoge zanimalo bilo je da li će Coka prihvatiti ili osuditi Nikolin postupak, kao i kako će se odraziti na njihov odnos u daljem toku rijalitija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading