RODITELJI ANĐELE ŠPARAVALO DOBILI JEZIVU PORUKU: Zbog ćerkine veze sa Bojanom trpe na Božić ozbiljne posledice!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Anđele Šparavalo dobili jezivu poruku!

RODITELJI ANĐELE ŠPARAVALO DOBILI JEZIVU PORUKU: Zbog ćerkine veze sa Bojanom trpe na Božić ozbiljne posledice!

Foto: E Stock

U toku emisije "Elita nominacije", jedan od učesnika, Lepi Mića, iznenadio je sve prisutne svojim izjavama i porukama koje je uputio. Svojim hrabrim gestom, Mića je skrenuo pažnju na jedan veoma osetljiv i ličan problem, koji je do tada bio skriven od javnosti.

Tokom emisije, Lepi Mića je ustao za crnim stolom i uputio snažnu poruku roditeljima Anđele Šparavalo. On je javno optužio Bojanu Pavlović da je uništila njihovu ćerku zbog njihove romase, ističući da je Bojana prekršila obećanje dato Anđelinim roditeljima da će se skloniti od njihove ćerke. Ova izjava izazvala je burne reakcije među učesnicima, ali i kod publike koja je pratila emisiju.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 

- Roditelji Anđele pogledajte šta je ovaj monstrum uradio od vaše ćerke, puši mi ki*icu. Devojka je totalno propala pored tebe dro*o jedna. Tebe se sestra odrekla pi*ketino jedna, javi se sesti pič*etino -rekao je Mića.


Ova situacija dodatno je zakomplikovala već napetu atmosferu u "Elita nominacijama", ali je istovremeno otvorila i pitanje o odgovornosti u ljubavnim odnosima i posledicama koje oni mogu imati po porodice učesnika.
Republika

Foto: Pink

Roditelji Anđele Šparavalo

 


Nakon Mićine izjave, ostali učesnici su izrazili šok i nevericu, ali i podršku Anđeli i njenim roditeljima. Neki od njih su istakli da je hrabro što je Mića javno progovorio o ovom problemu, dok su drugi izrazili ogorčenje zbog situacije u kojoj se Anđela nalazi.

Bojana Pavlović, koja je optužena da je prekršila dato obećanje i time uticala na život Anđele i njenih roditelja, postala je nova kontroverzna figura u rijalitiju "ELita nominacije". Njena uloga i postupci biće dodatno analizirani u svetlu ove situacije, a javnost sa nestrpljenjem očekuje njen odgovor na ove ozbiljne optužbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading