ANĐELA ZAVRŠILA U KREVETU SA BOJANOM: Roditelji će je se ODREĆI posle ove scene, kamere sve ZABELEŽILE!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo uletela u krevet kod Bojane Pavlović!

Anđela Šparavalo je tokom dana odlučila da otvori svoje srce i prizna Bojani Pavlović svoje emocije. Iako su Anđelini roditelji izazvali "haos" u njenom umu, ona je ipak odlučila da sledi svoje srce. Nakon iskrenog razgovora, njih dve su završile u krevetu, a potom su razgovarale do "sitnih" sati, rešene da niko više neće stajati na putu njihovoj ljubavi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović u krevetu

 


Bojana je istakla da veruje u ono što joj je Anđela rekla i naglasila da je iskrena u svojim emocijama. "Ja njoj nikada nisam obećavala kule i gradove, nisam neko ko obećava unapred... Sve ono što sam od početka druženja mene, nje i Slađe rekla, sve je istina," istakla je Bojana. Ova iskrenost je postala temelj njihovog odnosa, što je retkost u današnjem svetu.

Bojana je otkrila da je tokom njihovog vremena provedenog u izolaciji primetila Anđelinu emotivnu vezu sa svojom porodicom, ali i njene snove u kojima je Anđela dozivala svoju majku. Ova emotivna povezanost dodatno je učvrstila njihovu vezu i stvorila dublje razumevanje između njih.

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 


Bojana je takođe podelila da je Anđela bila iskrena i o svojim izazovima, čak i kada je bilo teško. "Ona je meni rekla, kada sam je pitala što je lagala Slađu u garderoberu, ona je meni rekla: 'Tebi u inat'," otkrila je Bojana. Ova iskrenost, čak i u trenucima kada je teško, pokazuje dubinu njihovog odnosa i poštovanja.

Ovaj iskren i emotivan odnos između Anđele i Bojane pokazuje važnost otvorenog komuniciranja i prihvatanja emocija u ljubavnim vezama, te ističe snagu iskrenosti i poverenja kao temelja za snažan partnerski odnos.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

06.01.2024 08:00

Dva homo predatora Matora i Bojana pokazuju kako je biti mlad i naivan u gej vezi sa iskusnim gej predatorima. Srećom, Anita je progledala kada uđe neki poput Anđela progledaće i Anđela a onda nek se Bojana i Matora teše a Uroš i Đedović neka im drže sveću.