NOVI DETALJI SKANDALA SA ALENOM: Stanija Dobrojević uživo na Pinku otkrila sve MALVERZACIJE Aneli Ahmić!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević razvezala jezik o ljutoj suparnici!

NOVI DETALJI SKANDALA SA ALENOM: Stanija Dobrojević uživo na Pinku otkrila sve MALVERZACIJE Aneli Ahmić!

Foto: printscreen/RED TV

Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević gošća je voditeljke Dalile Dragojević u večerašnjem izdanju emisije "Pitam za druga". Nju je do zgrade Pinka dopratio Asmin Durdžić, a ona je kod Dalile odmah progovorila o sukobu sa Aneli Ahmić, koji se dogodio za Novu godinu, ali i famoznom Alenu, Anelinom navodnom oženjenom švaleru.

- Bila si u Eliti, otišla si da podeliš paketiće i tamo je nastao opšti haos, Aneli te je gledala bledo i tu je došlo do nekog mini haosa? - pitala je Dalila.

- Ja sam otišla do Amerike da se odmorim od haosa i onda sam dobila poziv da podelim paketiće i onda sam ispoštovala ovu kuću i došla. Ulazim tamo, žena je uveliko u vezi sa Janjušem i ona se setila da ima muža. Konstantno sam ja njima kriva, ajde što se dešava medijski linč, nego se i one kače za mene. Kad je sve ovo krenulo, kad se ona ucveljena pojavila na televiziji, ja sam njega tad blokirala i verovala sam njoj i zato je on mesec i po dana bio na bloku. Pa se desilo da sam otišla kod nje unutra pa smo sele na klupu. Ona je mene dosta manipulisala, ja sam joj postavila pitanja koje mi je Asmin rekao i ja je gledam ucveljenu, plače za ćerkicu i onda ulazi u vezu sa Janjušem, onda se pitaš ko je ovde lud. Ona je kod Alena sakrila auto koji joj on otplaćuje, ona pita mamu kad je ušla da li je stvarno besan, da li je čeka napolju. I onda shvatiš kakva je to organizovana banda, da su sve ovo isplanirale i da su me zeznule - rekla je Stanija.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Stanija Dobrojević u "Pitam za druga"

- Kako ste se vi upoznali? - pitala je Dalila.

- On je pre godinu dana bio sa jednom devojkom u Srbiji i onda je on počeo da se dopisuje sa mnom, on je meni rekao da dođem u Beograd, ja kažem dođi ti u Majami i on stigao. On je bio u stanu ispod mene i tako smo se mi smuvali. On je konstantno bio sa svojim ocem na kameri i ja nisam ni posumnjala da on ima ženu napolju. Dok nismo bili u Crnoj Gori i onda je meni stigla poruka - rekla je Stanija.

- Ja sam morala da dođem u Srbiju zbog nekih obaveza, imala sam želju da odem pod Ostrog i tad smo otišli u Crnu Goru. Kad sam videla poruku mi smo bili na romantičnoj večeri i ja sam doživela nervni slom, ja sam samo pobegla i otišla da legnem u hotelsku sobu. Ja sam onda otišla u Amidži i posle toga ga nisam videla dva meseca - dodala je Dobrojevićeva.

- Da li si bila trudna kada si bila kod Ognjena u emisiji? - pitala je voditeljka.

- Ja sam imala i spontani i zato sam htela da odem u Ostrog, bila je lepa stvar što sam otišla tamo i mogu vam reći da sam posle toga otišla kod doktora i sve je bilo u redu - priznala je Stanija.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Stanija Dobrojević oplela po Aneli Ahmić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading