STANIJA I ASMIN UHVAĆENI NA PINKU: Ulaze zajedno u "Elitu"? Voditeljka se odmah oglasila!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši muž Aneli Ahmić uhvaćen sa starletom kod zgrade Pinka na Dedinju!

STANIJA I ASMIN UHVAĆENI NA PINKU: Ulaze zajedno u "Elitu"? Voditeljka se odmah oglasila!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Facebook

Voditeljka Dalila Dragojević vratila se u Srbiju iz Sjedinjenih Američkih Država, gde je u Njujorku provela nekoliko dana sa svojim novim dečkom. Dalila se odmah oglasila na društvenoj mreži Instagram, otkrila da večeras vodi emisiju "Pitam za druga", kao i da joj je gošća starleta Stanija Dobrojević.

Staniju je do zgrade Pinka dovezao Asmin Durdžić i odmah je dala izjavu za predstavnike sedme sile.

- Došla sam skroz kežual, kao da idem na kafu, a ne u emisiju... Ko me je dovezao? Uslikali ste? Asmin? Ne znam šta ste videli... Sledeće pitanje! Pomirenje? Sledeće pitanje! U dobrim smo odnosima, sigurno mesec i po dana nismo pričali onda... Bila sam stavljena na stub srama, ni kriva ni dužna. Istina se pokazala i dokazala - rekla je Stanija za "Blic", pa dodala:

Republika

Foto: ATA Images, Instagram

Stanija i Asmin

- Nisam znala kome da verujem, svašta sam pomišljala. Pikirali su me za priču, povukla sam se bila... Prsten sam vratila? Dobro... Ne znam da li sam vratila, procenite sami! Srećna sam, nasmejana! Uvek sam srećna i nasmejana, čak i kad se dešavaju nemile situacije. Nemam razloga da ne budem nasmejana! - dodala je Dobrojevićeva.

Podsetimo, Stanija je za Novo godinu ušla u "Elitu", gde se posvađa sa Asminovom bivšom, Aneli Ahmić. Poslednjih nekoliko dana Stanija vodi brutalni javni rat sa Anelinom rođenom sestrom Sitom Ahmić, a o njoj će sigurno biti reči u večerašnjoj emisiji.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Stanija Dobrojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading