DEJAN POSTAO VODITELJ: Pobednik "Zadruge 5" se hitno oglasio i progovorio o novom angažmanu!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević se oglasio za Republiku nakon vesti da je postao voditelj!

DEJAN POSTAO VODITELJ: Pobednik "Zadruge 5" se hitno oglasio i progovorio o novom angažmanu!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Dragojević

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5" postao je voditelj i novo lice domaće televizije. Dejan se priključio bivšoj zadrugarki Ani Ćurčić, ali i Anđeli Đuričić, Tari Simov, kao i nekadašnjoj voditeljki "Elite" Dušici Jakovljević

Dejan se oglasio za Republiku i progovorio o novom angažmanu.

- Od danas počinjem i imaćete priliku da me gledate i na TV programu, i na Jutjubu, a bogami i na portalima... Tako da predlažem svima da se pretplatite i budete uz mene kao što ste bili - poručio je Dejan za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Dragojević postao voditelj

Inače, Dejan je bio gost portala Republiku u našem novogodišnjem studiju, a pred sam kraj 2023. godine nam je ispričao da li bi voleo da postane voditelj rijalitija.

- Toliko mi se radi, fali mi da imam obavezu normalnog čoveka. Okej, snimam ja, imam dobru zaradu, ali imam previše slobodnog vremena da razmišljam o glupostima, kad bi me odveli kod psihijatra, zatvorili bi me. Katanac bi bio... Ali teško bih se zaposlio, ne bih nekoga trpeo nad glavom, samo ako mogu da napredujem u nekoj firmi. Jer znam svoje mogućnosti. Bolje da sam sebi nekako - ispričao je Dragojević.

- Nisam završio skroz sa rijalitijem, ali voleo bih da završim skroz. Uđe mi u srž da se svađam, komentarisao bih sve. Kad vidim te glave i ko je ušao u rijaliti, krenem da pišem stori... Ali sam već došao do toga da kažem: "Ma koga briga?". Obrišem stori, a do skoro nisam mogao, napišem, pa neka gori sve ispred mene. Ali ne bih ulazio u "Elitu". Fali mi rijaliti, kad čujem glupo komentarisanje, ja prokomentarišem. Vuče te da komentarišeš, mami te taj televizor... Nisam imao ponudu da postanem voditelj rijalitija. Bilo je ponuda prošle godine, ne na Pinku, na drugoj televiziji, ali sam odbio. Nije to meni posao, morao bih da budem objektivan, a ja ne mogu to. Kao što sam pričao, Đedović je za učesnika, a Milan za voditelja - priznao nam je Dejan.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Dragojević u novogodišnjem studiju Republike

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
XXXX

17.01.2024 18:30

Dejane cestitam.Bice nam svima zadovoljstvo da te gledamo,ti si tako elokventan,tako inteligentan,pravican ,dobro dijete.