OBEZBEĐENJE JEDVA OBUZDALO MILJANU KULIĆ: Ratno stanje u kazinu, bivši par napravio KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok okršaj Bebica i Miljane obeležio je sinoćnu žurku!

OBEZBEĐENJE JEDVA OBUZDALO MILJANU KULIĆ: Ratno stanje u kazinu, bivši par napravio KARAMBOL!

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Sinoćnji je u "Eliti" došlo do novog incidenta izmeđi bivšeg ljubvnog para, Miljana Kulić je napala svog bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu i počela da ga juri po imanju. Obezbeđenje je momentalno reagovalo kako bi sprečilo veći okršaj, dok je Miljana uporno pretila Bebici i upozoravala ga na ono što sledi.

Tokom incidenta, Bebica je vikao na Miljanu, nazivajući je bolesnicom, dok je ona uzvraćala uvrede i pretnje. Ovo je samo jedan u nizu sukoba koji su obeležili njihov odnos, a jasno je da su tenzije između njih i dalje vrlo visoke.

Obezbeđenje je bilo prisutno i tokom žurke, sprečavajući potencijalne konflikte. Zbog Miljaninog ponašanja, morali su hitno da reaguju kako bi sprečili veći incident. Uprkos njihovim naporima, Miljana je pokušala da fizički napadne Bebicu, ali je sprečena u tome.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Miljana Kulić pravi haos na žurki

Ovaj incident samo dodatno potvrđuje nesuglasice između Miljane i Bebice. Njihov odnos je i dalje pun tenzija i sukoba, a ovakvi incidenti samo dodatno doprinose atmosferi neprijateljstva.

Međutim, Bebica sinoć nije imao probleme samo sa Milajnom, već i sa devojkom Teodorom Delić, sa kojom je došlo do raskida i burne svađe. Ona se na kraju udružila sa Miljanom i napravila plan da ga zajedno unište i pokažu njegovo pravo lice, jer su obe uverene da sve što radi nije iskreno i da se folira zarad rijalitija i brojne publike koja prati iz minuta u minut ovaj projekat. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading