MALOM ŽELJKU ZABRANJEN KONTAKT SA MILJANOM: Šok vesti iz Niša, usledila HITNA REAKCIJA zbog skandala u Eliti!

Autor: P. R.

Zadruga

11.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako porodica reaguje na dešavanja u rijalitiju!

MALOM ŽELJKU ZABRANJEN KONTAKT SA MILJANOM: Šok vesti iz Niša, usledila HITNA REAKCIJA zbog skandala u Eliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je javnost saznala da Miljana Kulić nije trudna sa svojim bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, njena majka Marija se oglasila za domaće medije i otkrila da sin kontroverzne Nišlijke uopšte ne gleda svoju majku, niti prati njena dešavanja u rijalitiju.

Naime, Kulićka je istakla da njen unuk Željko provodi vreme na veoma aktivan i kreativan način dok je njegova mama učesnik rijaliti progama "Elita".

- Ne čuje Željko ništa o Miljani. O tome se ne priča u vrtićima i školama dok su mali. Maloj deci ne dozvoljavaju da gledaju rijaliti. Niti ko priča o tome. Oni uče i gledaju svoja posla, a ne Miljanina ili nekog tamo, Bože sačuvaj - izjavila je Marija, prenosi Alo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija i Miljana Kulić

Ona je takođe dodala da je najmlađi član njihove porodice veoma aktivan, te da vreme provodi u vrtiću, radionicama, bavljenjem sportom, kupanjem, crtanju i naravno, spavanjem. Takođe, istakla je da su napolju kratko, ne duže od 45 minuta zbog hladnoće.

- Željko je super, vrtić, radionice, sportić, kupanje, crtanje i spavkanje. Napolju smo kratko, ne duže od 45 minuta zbog hladnoće - kazala je Miljanina majka za pomenute medije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Željko Kulić

Podsećanja radi, tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević čestitao je Miljani Kulić zbog informacije da nije u drugom stanju. Naime, on je otkrio da je Kulićeva saznala da ne čeka dete Lazara Čolića Zole, što je, kako ju je, kako je priznala, obradovalo, iako su mnogi zaključili da je zapravo priželjkivala drugačije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Smederevac

12.01.2024 17:09

Dete mora u hraniteljsku porodicu...