POVRATIĆETE OD OVOG SNIMKA: MIljana Kulić jede svoje SLINE, sve TRPA U USTA! Uhvaćena na delu (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.01.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić čačkala nos, pa sve strpala u usta! ŠOK PRIZOR!

 

 

Kontroverzna učesnica rijaliti programa "Elita", Miljana Kulić, ne prestaje da izaziva veliku pažnju javnosti svojim uputnim postupcima na imanju u Šimanovcima, zbog kojih se mislionski auditorijum neretko zgražava do besvesti. Tako je bilo i ovog puta, kada je poznatu Nišlijku kamera uhvatila kako ni manje, ni više - jede svoje sline!

Naime, Kulićeva je razgovara u vešerenici sa cimerima Markom Janjuševićem Janjušem i Jovanom Tomić Matorom, međutim, na društvenim mrežama je osvanuo snimak koji ju je uhvatio u krupnom planu kako, dok puši cigaretu, čačka nos i pronađeni sadržaj neverovatnom brzinom trpa u usta.

Sudeći po snimku, niko od prisutnih nije primetio šta je Miljana uradila, te su neometeno nastavili razgovor, dok su se negativni komentari zgrožene publike samo ređali ispod spornog snimka.

"Da li je moguće šta ovo žena radi", "Miljana 'ladno jede svoje sline, au druže", "Odvratne je, izbacite je napolju, pobogu", "Sad smo sve videli, sviraj kraj", "Još jedan slinojed", "Fuj, može li gadnije od ovoga", samo su neki od komentara zabezeknutih gledalaca "Elite".

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Miljana Kulić javnost ostavi bez teksta svojim degutantnim ponašanjem. Ona je nedavno zgrozila sve fanove rijalitija kada je pred kamerama vršila veliku nuždu nasred dvorišta, a zatim i ušetala u Belu kuću sva uneređena i prljava, što su odmah primetili i ostali takmičari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milivoje

16.01.2024 23:09

Pustite psiho mixy.Njoj je teta Milica rekla da moze da radi sta hoce i da kad ona to radi to je show..Kako god,to ce produkcija da zataska,kao i uvek sto radi kada je ona u pitanju.

Dragan

17.01.2024 14:25

Miljana od hitno na neuropsihijatriju na lečenje. Sada jede sline iz nosoa, a prethodnih dana je po celom imanju vršila veliku nuždu. Ona pravi karambol u rijalitij i prva izaziva i napada bebicu. Ova luda nimfomanka je prevršila se granice zdravog razuma. Pod hitno diskvalifikacija jer je udarila bebicu flašom.....a ljude ste izbacivali i za šamar.Komeje ona interesantna.Živi davaž je. Guši i upropašććuje projeat Elita. Odvratna je.Muka nam je da gledamo, gasimo TV kada ona govori. Napolje pod hitno!