BEBICA DOBIJA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Marija Kulić raskrinkala bivšeg zeta - a zbog ovoga mu se NE PIŠE DOBRO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.01.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica ocrnio Mariju Kulić, ona se hitno oglasila na društvenoj mreži Instagram!

BEBICA DOBIJA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Marija Kulić raskrinkala bivšeg zeta - a zbog ovoga mu se NE PIŠE DOBRO! (FOTO)

Foto: shutterstock, Republika, ATAImages/Antonio Ahel

Takmičar "Elite" Nenad Macanović Bebica sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" žestoko ocrnio Mariju Kulić, majku njegove bivše partnerke Miljane Kulić.

- Rekao si da je njena mama, citiraću: "baba go**ara" - prokomentarisao je novinar Darko Tanasijević.

- Što se tiče babe go**are, to ću po izlasku, vrlo rado ću da se bavim Marijom Kulić kada izađem napolje. Ja ću da povedem napolju rijaliti, pošto vidim da joj to fali. Ja sam bio pu**č ku**a samo sa Miljanom i tada me je koštalo. Ne dam na sebe i neću dati, neću dozvoliti da laže ovde - poručio je Bebica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Bebica ocrnio Mariju Kulić

Marija Kulić se hitno oglasila na društvenoj mreži Instagram nakon Bebicinog izlaganja.

- Koje pretnje skraćeno g*vno spominje? Nema kod mene pretnji, ja kada ga budem videla, znaću šta treba. G*vnara mu je majka ona što nije mogla da ga namoli da ode da vidi decu. Majka mu je g*vnara, neka priča o svojim g*vnima i kakva je g*vna sve jeo, a nije nikada povraćao - započela je Marija, pa nastavila:

- Nisu g*vnare tuđe majke, nego one koja svoja g*vna isteraju, neće da mu plate stan, kažu mu da su mu vrata zatvorena, puste da njihova g*vna izdržavaju drugi, dogovaraju se o novčanim prevarama i onda to svoje g**vna svrte u neki stan, jer naravno, uzeo već pare. E, to su teške g*vnare - dodala je Kulićka.

Marija se osvrnula i na to što je Bebica ranije saopštio Aneli Ahmić da je Marko Janjušević Janjuš na Zlatiboru, te zaključila da se nekako dokopao informacija iz spoljnog sveta.

- Odakle skraćeni zna da je izašlo na portalu da je Janjuš na Zlatiboru viđen? Kaže Aneli da joj je skraćeni to rekao - zapitala se Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading