ZOLA HITNO REAGOVAO, NAKON HAOSA MILJANE I BEBICE: Brutalan potez diskvalifikovanog učesnika, Kulićeva će pobesneti!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Miljana napala bivšeg dečka, Bebicu, oglasio se i Zola.

ZOLA HITNO REAGOVAO, NAKON HAOSA MILJANE I BEBICE: Brutalan potez diskvalifikovanog učesnika, Kulićeva će pobesneti!

Foto: Pink

Diskvalifikovani takmičar "Elite" Lazar Čolić Zola je vrlo aktivan na društvenim mrežama otkad je pobegao iz rijalitija. On se i dalje nalazi u Beču, odakle se redovno obraća svojim pratiocima.

S druge strane, Miljana Kulić je sinoć napravila totalnu pometnju na imanju, kada je ušla u sukob sa bivšim dečkom, Nenadom Macanovićem Bebicom. Obezbeđenje je momentalno uletelo, a Miljana je nastavila da preti Bebici, psuje ga i vređa.

- Njemu nije jasno da on mene ne zanima, ja sam digla ruke od njega, mene zanima Zola, niko drug - rekla je Miljana.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Lazar Čolić Zola

 

Odmah nakon skandala, koji se dogodio u Eliti, oglasio se i Zola, putem svog Instagram profila, gde je objavio novu fotografiju, odnosno selfi, kojim je poželeo brojnim fanovima dobro jutro.

Zola je još više dodao gas, pa je na svom Instagramu pokazao kako se bahati po Beču. Prvo se slikao u kolima, pa snimao kako vozi po bečkim ulicama i uleće u krivinu, a na kraju je i nazdravljao sa prijateljima uz rakijicu i klopu. 

Inače, mnogi sumnjaju da se Zola u Austriju sklonio od pritiska koji je imao kad je izašao iz rijalitija, dok neki misle da se tamo viđa sa bivšom devojkom Inom Rajzinger, koja tamo živi. Pogotovo jer se spekulisalo da joj je dete, koje je u međuvremenu rodila, on napravio.

Kako smo već pisali, pre napuštanja zemlje, Zola je imao i svađu s majkom Bosom, koja ga je osuđivala zbog obnovoljenog odnosa sa Miljanom. Ipak, kad se ispostavilo da od njene trudnoće nema ništa, ona je sinu sve oprostila i kako je za naš potral ispričao izvor blizak porodici Čolić, spremna je da prihvati bilo koju drugu za snajku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading