MILJANA KAUBOJKA ZAJAHALA ZOLU: Tresu se zidovi izolacije od jačine vrele akcije (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

29.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne obaziru se na kamere!

MILJANA KAUBOJKA ZAJAHALA ZOLU: Tresu se zidovi izolacije od jačine vrele akcije (FOTO)

Foto: printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, aktuelni učesnici rijaliti programa "Elita", su nakon niza svađa i problema odlučili da reše svoje nesuglasice na neobičan način - intimno, ispod jorgana. Ova odluka je privukla pažnju javnosti i izazvala dodatno interesovanje za njihov turbulentni odnos, jer je kontroverzna Nišlijka bukvalno zatresla zidove izolacije.

Naime, Kulićeva je zajahala svog novo-starog partnera, ne obazirući se na kamere i šta će joj reći majka Marija, koja je, po svemu sudeći, i dalje protiv bilo kakvog kontakta i odnosa sa Čolićem.

Inače, ovaj potez, iako kontroverzan, nije iznenađenje s obzirom na njihovu prošlost u rijalitiju. Miljana i Zola su često bili predmet medijske pažnje zbog svojih intimnih trenutaka pred kamerama, te su se i ovoga puta potpuno prepustili strastima.

Podsećanja radi, nakon turbulentnog perioda, Lazar Čolić Zola i njegova bivša partnerka, Miljana Kulić, ponovo su pronašli zajednički jezik, te provode dosta vremena zajedno. S obzirom na njihovu burnu prošlost, mnogi su znatiželjni da vide kako će se njihov odnos dalje razvijati. Inače, Kulićeva je nedavno naglasila da bi volela da uđe u brak sa Zolom i roditi mu dete.

Naravno znam šta želim, moja najveća želja bi bila da uđem u brak sa Lazarom Čolićem Zolom i da dobijem još jedno dete sa njim, ali imam i još jednu želju da dođe moja mama za doček Nove godine da nam podeli poklone kao u ulazi Deda Mrazice - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lola

29.12.2023 12:16

Fuj stoko pogana. Sta jos treba da napisete. Gori ste od te lude nimfomanke.

Tužba

29.12.2023 12:33

Hoće li Marija tužiti Zolu što je Miljana "kaubojka i jaše " Zolju ? Rešenje je da Marija uđe u Elitu i razbuca tu vezu a uz to oplete i postavi na mesto Marinkoviće, Bebiku, Anitu, Aneli i jpš po nekoga. Marija to ume i mo.že a Miljanu smesti na lečenje jer stalno tvrdi da nije zdrava.