DOZIVALA CARA, PA ZAVRŠILA SA JANJUŠEM U KREVETU: Čeka se Filipov odgovor, Marinkovićeva udarila gde ga najviše boli!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je izjavila ljubav Filipu Caru, pa završila sa Janjušem u krevetu, nikom nije jasno šta zadrugarka planira.

DOZIVALA CARA, PA ZAVRŠILA SA JANJUŠEM U KREVETU: Čeka se Filipov odgovor, Marinkovićeva udarila gde ga najviše boli!

Foto: Pink, ATA Images

Maja Marinković Marko Janjušević Janjuš su noćas imali emotivan razgovor u rehabilitaciji, gde je Maja pružila podršku Janjušu nakon što je saznala za porodičnu tragediju koju je on nedavno doživeo. Njih dvoje su razgovarali o Janjuševim osećanjima, a on je istakao zahvalnost Maji za njenu podršku u teškim trenucima.

Njih dvoje su u jednom trenutku počeli da plaču u isto vreme zbog smrti njegovog najmlađeg brata Mihaila Janjuševića, koji je izvršio samoubistvo. Maja i Janjuš su jedno drugome birsali suze i pružali emotivnu podršku. Jasno je koliko Marinkovićeva znači bivšem košarkašu u ovakvim trenutcima, pogotovo nakon velike ljubavi koju su imali i koja je trajala godinama. 

Jedno drugom su izjavili ljubav u krevetu, što je iznenadilo brojne fanove i gledaoce rijalitija, s obzirom da je Marinkovićeva sve do sada tvrdila da i dalje voli Filipa Cara, iako on čeka dete sa Aleksandrom Nikolić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš

 

Maja mu se obratila u Eliti, pa rekla da je i dalje zaljubljena u njega, a onda se sve promenilo, kada je Janjuš saopštio ukućanima da je njegov mlađi brat, Mihailo, izvršio samoubistvo.

Marinkovićeva je, u tom momentu, kao gumicom obrisala Cara i priznala Janjušu da ga i dalje voli, a on joj je uzvratio istom merom.

- Znam ja da ti mene voliš - poručio je Janjuš Maji.

- Pa, voliš i ti mene - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading