ALEKS JE NAPRAVILA DETE SA ČOVEKOM ZA KOG JE PRIČALA DA JE GEJ: Taki javno urnisao trudnu pobednicu "Zadruge 6"

Autor:

Zadruga

15.01.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafalna paljba Majinog oca u programu uživo!

ALEKS JE NAPRAVILA DETE SA ČOVEKOM ZA KOG JE PRIČALA DA JE GEJ: Taki javno urnisao trudnu pobednicu "Zadruge 6"

Foto: ATA Images

Otac učesnice "Elite" i starlete Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, nedavno je dao svoje viđenje aktuelnih dešavanja u rijalitiju, ali i izvan njega. Taki je oštro prokomentarisao ponašanje trudne Aleksandre Nikolić, koja je izjavila da je Maja pljuje gore od sebe. On je istakao da je Maja slobodna devojka, dok je Aleksandra napravila dete sa muškarcem za kog je tvrdila da je gej.

Aleksandra Nikolić je u emisiji ''Premijera'' rekla da Anitu pljuju gore od nje, čime je aludirala na Maju - rekla je voditeljka.

Kako gora? Maja je slobodna devojka. Ta ista Aleks je napravila dete sa čovekom (Filipom) za kog je pričala javno da je gej - kazao je Taki.

Kada je Maja bila trudna sa njim, pobegao je na more. Ona je to krila od mene, otišla je sa mamom u bolnicu i uradila to. Jako sam teško podneo kada sam saznao. Da sam znao, ne bih to dopustio. Njemu se sad desila strašna stvar, ali ja ovo ne mogu da zaboravim - rekao je Taki.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Taki Marinković Elita+

Na pitanje o navodnim varnicama između Maje i Uroša Rajačića, Taki je izjavio da sumnja u tu vezu, ističući da Maja možda samo pokušava da ubije dosadu, dok je Rajačić fin momak, ali da prostora za nešto više nema.

Podsetimo, Marko Janjušević Janjuš nedavno se vratio u "Elitu". On je cimerima ispričao za tragediju koja mu se desila, a ovo je posebno teško palo njegovoj bivšoj ljubavi Maji Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maki M

15.01.2024 11:15

Ха,ха,ха😂.Па тог истог "геја" његова ћерка воли. Човек који, уместо да куди понашање своје мезимице, говори да је врх, по мени није у винклу. Лепо наш народ каже да се паматен стиди онога чиме се будала поноси.