HITNO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA: Trudnoj Aleks neće ni da izgovori ime, žestoko odgovorio Staniji i Maji Marinković!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar progovorio o glasinama koje je starleta prenela njegovoj bivšoj u Eliti!

HITNO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA: Trudnoj Aleks neće ni da izgovori ime, žestoko odgovorio Staniji i Maji Marinković!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Bivši učesnik rijaliti šoua "Zadruga", Filip Car, poznat je po svom humoru, ali i po burnim ljubavnim odnosima tokom učešća u ovom popularnom TV formatu. Nedavno se saznalo da su Filip i trudna Aleksandrom Nikolić raskinuli, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Filip je tokom svojih učešća u "Zadruzi" ostavio trag kako kroz odnos sa Aleks, tako i kroz turbulentnu vezu sa Majom Marinković, koja je trajala kroz više sezona rijalitija. Njihov odnos je bio obeležen brojnim prekidima i pomirenjima, što je dodatno intrigiralo gledaoce.

On se sad oglasio povodom postupka Stanije Dobrojević, koja je prenela informaciju Maji Marinković da Filip više nije u vezi sa Aleksandrom.

- Stvarno nisam neko ko se kači na bilo koga, ko god spominje mene ili meni nekog bliskog njemu na dušu. Ja nisam više deo rijalitija i onda mi nekako sve na jedno uvo uđe na drugo izađe. Imate te bivše rijaliti učesnike, zaluđenike što ispadaju iz paštete, pa sve znaju prate komentarišu meni se to neda. To su bespotrebni medijski ratovi koji meni lično i mojoj okolini ne donose ništa dobro. Mene to toliko ne zanima da nisam hteo nijednu izjavu dati. Ali reći ću kratko. pa pametnom dosta - započeo je on, pa nastavio:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car i Maja Marinković

- Niti je Stanija okej što je to uradila odnosno rekla toj osobi ,ali i mnogi drugi koji navodno napadaju Staniju, nisu isto imali poštovanja i respekta i itekako su uzimali nerođeno dete i trudnicu u usta. Tako da s*re mi se od svih zajedno jer samo gledaju ko će koga okriviti za nešto, a u suštini niko ispravan. I ja kao i majka mog deteta ostali smo imuni na puno gore stvari koje su se pričale i na mnoga morbidna nagađanja tako da će i u ovom “slučaju” slično biti - poručio je za Pink.rs Filip Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Djordje

06.01.2024 17:11

Stanija sokačara kao i Maja , za mao kadra...Totalno nebitni likovi u Srbiji.