OBILO JOJ SE O GLAVU PRIZNANJE DA VOLI CARA: Maja Marinković zaustavila emisiju, pa saopštila najnoviju odluku!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je odlučila da okrene novi list, vreme je da "sahrani" Filipa Cara.

OBILO JOJ SE O GLAVU PRIZNANJE DA VOLI CARA: Maja Marinković zaustavila emisiju, pa saopštila najnoviju odluku!

Foto: ATA Images

Sinoćnja emisija "Pitanja gledalaca" raskrinkala je mnoge ljubavne odnose, a na red je došla i Maja Marinković. Kako je javno priznala ljubav, koju i dalje oseća prema Filipu Caru, koji će imati dete sa Aleksandrom Nikolić, gledaoce je zanimalo zašto Maja i dalje misli da je Filip voli.

Međutim, Maja je odlučila da okrene novi list i izbaci Cara iz srca i misli, pa je svima saopštila svoju najnoviju odluku, koja je izazvala muk u Beloj kući:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

 

- O kakvoj ljubavi ti pričaš, kad Car nikada nije želeo ni da te prihvati za devojku, nikada nije ozvaničio vezu sa tobom? - glasilo je pitanje za Maju Marinković.

- Da li je Car učesnik Elite? Kada bude bio, onda mogu da komentarišem. Ja sam pričala o svojoj ljubavi, ispala bih folirant, da sam rekla da nisam zaljubljena, to je neko sa kim sam ja bila godinama u nekom odnosu. Šta se desilo u Zadruzi 5, kad sam ušla, a on posle manje od 24 sata ostavio Dalilu i ušao u vezu sa mnom? Rekla sam da ga više neću spominjati. Niti sam u ljubavnim odnosima, niti ću ove sezone sa nekim biti u rijalitiju, jer mi se nijedan muškarac ovde ne dopada - odgovorila je Maja Marinković.

Maja ne želi da provlači više ime Filipa Cara kroz rijaliti, osim ako u isti ne uđe, pa bude bio ravnopravni učesnik. Mnogi su zaključili da se Marinkovićeva upravo tome nada i neprestano ga prziva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zooor

11.01.2024 15:53

Našla krpa zakrpu,naduvana bundeva sa umišljenim balvanom!!